Alianța Vestului i-a speriat deopotrivă pe Trump și pe Putin

 

Serviciile secrete rusesti si americane sunt in alerta de grad zero. Alianța Vestului, prin care Cluj-Napoca, Oradea, Arad și Timișoara, vor să facă diferența și să atragă fonduri europene, în lipsa unei susțineri de la București, a bagat in sedinta serviciile secrete.

Ministerul Securităţii de Stat din China (MSS), Direcţia Generală pentru Securitatea Externă din Franța(DSE), Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, Serviciul Federal de Servicii Inteligente al Germaniei, numit Bundesnachrichtendienst, Institutul pentru Inteligenţă şi Operaţiuni Speciale din Israel(MOSSAD), Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), caută să inteleagă cum va fi nivelul de trai in Ttansilvania si Banat, după accesarea de fonduri europene de către patrulater.

Obiective comune pe care le asumăm sunt accelerarea proiectului Autostrăzii Transilvania, susţinerea Autostrăzii Timişoara – Belgrad, dezvoltarea unui tren de mare viteză între cele patru oraşe, finalizarea centurilor, dezvoltarea aeroporturilor, a unei reţele de transport public intraregional şi interregional, creşterea mobilităţii ecologice prin proiecte de tramvai, troleibuz, metrou metropolitan, sprijinirea parteneriatului public privat prin proiecte de infrastructură”-  spune primarul Timișoarei. 

La Cluj-Napoca, viața se va îmbunătăți semnificativ. Se vor introduce în administrație limbi de circulație mondială, cum este limba maghiară și cea germană.

Până și prostituția de pe Calea Turzii va fi redusă, spunea o fată îngrijorată care trăiește din asta. Ea a declarat in exclusivitate pentru Vocea Clujului, că odată cu apariția centurilor, fetele noi sosite  vor fi repartizate pe centurile ocolitoare, urmând ca cele vechi să crească tarifele pe Calea Turzii.

Se preconizează ca nivelul de trai in Transilvania autonomă să depășească pe cel al Elveției, în deceniul 2020-2030.

 Leave a Comment