Se încing : Alexandru Cordoș, atac devastator la Emil Boc

Se încing : Alexandru Cordoș, atac devastator la Emil Boc

Contactat telefonic, Alexandru Cordoș, a atacat verbal devastator echipa Boc-Tișe.

„Facem ceva cu minciunile/promisiunile neonorate….,?
Realizări,,zero” in patru ani…. „

Apoi a vorbit non-stop câteva minute :

In 2004, Emil Boc instituia Registrul Promisiunilor Electorale, probabil la cele neonorate, cred eu. Mai mult Emil Boc spunea :

„Spaga si coruptia vor fi definitiv inchise Clujului. Niciodata nu voi refuza o firma care va veni in Cluj si va demonstra ca vrea sa faca o investitie straina”, declara Boc. Au fost ca exceptii doar Bica și Apostu ?

“Poate cea mai vizibila mare problema a Clujului este fluiditatea traficului rutier. Structura stradala veche a municipiului, neproiectata pentru a face fata fluxului rutier din zilele noastre, lipsa cronica a locurilor de parcare si starea drumurilor au transformat Clujul intr-un veritabil infern pentru soferi, mai ales la orele de varf”, spunea Boc, in 2006. Acum e colaps…

„Eu voi garanta constructia locuintei si tanarul va primi rate pentru acest lucru”, spunea Boc, apropos de locuințe sociale pentru tineri. Despre ce credit social vorbim ? Unde ?

„Centre medicale permanente in toate cartierele Clujului, programe sociale pentru a ajuta oamenii sa isi procure medicamente, privatizarea si vanzarea spatiilor medicale si marirea sumelor prevazute in buget pentru spitale”

Patinoar pentru clujeni, o minciuna de au inghetat apele, meditatii gratuite pentru elevi nu a vazut nimeni.

„In ceea ce priveste exigenta pentru admiterea la liceu sau la facultate, familiile sarace nu isi permit meditatii. Pentru copiii care nu au posibilitati materiale, Primaria le va pune la dispozitie un serviciu gratuit de meditatii”, declara, in 2004, Emil Boc.

„Nu putem sa-i lasam pe oameni sa moara cu dreptatea in mana. Nu stiti ce sentiment cumplit este sa ai dreptate, dar sa n-ai bani, este cumplit. Eu sunt jurist, sunt avocat, sunt membru in comisia juridica a Parlamentului, si am intalnit atatea situatii de oameni care au venit la mine cu sentinte corecte, dar nu aveau banii sa si le execute, pentru ca li se cer bani pentru executarea judecatoreasca”, justifica, atunci, Boc, necesitatea serviciului respectiv.

Asta a fost la început De 20 de ani ne promite, acum continuă procesul. Probabil cineva ne crede idioți. Ce Aqua Park ? Ce Spital Regional de Urgență ? Ce metrou ? Ce trafic multimodal ? Despre care din centurile ocolitoare vorbim ? -a încheiat Cordoș.

N.r. Are dreptate, cred că portocaliul nu mai le la modă la Cluj. Ce-ar fi să vedem ce pot și alții, că cerul verde-nourat ne poartă ghinion, de vreo 20 de ani.

 

Despre Autor

Lasă un răspuns