Simion pune mâna pe topor și dă startul răscoalei de la Cluj !

Simion pune mâna pe topor și dă startul răscoalei de la Cluj !

Refuz să fiu sluga camarilei de partid !- consimt, George !

Da, George Simion spune Adevărul. Al lui și al meu, al celor care muncim normal, care nu am trădat niciodată jurământul de credință fată de România, chiar dacă interogatoriile germane m-au făcut să nu mai am familie.  Cărora Emil Boc cu gașca lui portocalie ne-au furat până și visul. De asta, Anca Ciubăncan este vârful de lance al luptei impotriva lui Emil Boc. Pacat ca Anca nu este number one în lupta impotriva fostului prim ministru -25 la sută . Hidraneomarxistă cocoțată în vârful vaccinat al EU, a subjugat țări, popoare, este poate după Rusia, cel mai mare pericol pentru România. George a fost în București, în P-ța Victoriei, , la începuturile Q România, cu Cornel Sabou, Viorel Cataramă, atunci când progresiștii încercau să ne distrugă viețile.

Da, admir rafinamentul intelectual al lui Vasile Dîncu, dar sufletul românesc îl cere pe George. Ce echipă ar fi la guvernare PSD-AUR, cu ambele partide curățate cu filtre anti Boc, anti Blaga, anti Buda !

Grupul de la Cluj, nu poate fi înțeles, deci nici acceptat. Nu cred că toți sunt la fel, dar executanții lor sunt voci care distorsionează crezul inițial. Emil Boc nu este leader al Grupului de la Cluj, este doar un bun executant, obedient. Sorin Apostu a fost un primar mult mai bun decăt Boc.

Dar aici nu este despre opinia mea. Ascultați-l pe George, e exact ceea ce trebuie !

 

Despre Autor

Lasă un răspuns