Paradox : Floreștiul imobiliar, mai scump decât Grand Kristal Residence din București !

Paradox : Floreștiul imobiliar, mai scump decât Grand Kristal Residence din București !

Floreștiul din județul Cluj are o dezvoltare cel puțin ciudată. Dacă natura este realmente frumoasă, dimensionarea canalizării lasă mult de dorit. La fel cu rețeaua electrică, care cade frecvent în special de Crăciun. Iată cum arăta ieri intrarea in magazine si blocuri pe Porii.Prețurile în Florești au ajuns la 1500 euro/mp. Blocurile sunt destul de îngesuite, spațiile verzi sunt o raritate., trotuarele nu permit pe alocuri trecerea a două persoane, una fiind nevoită să coboare pe carosabil. Infrastructura urbană, mai mult la nivel de proiect, la fel ca și metroul, centura ocolitoare sau Spitalul Regional de Urgență.

Grand Kristal Residence București

Conceptul orasului de 15 minute este integrat si dezvoltat la scara in cadrul proiectului The Grand Kristal City Residence o data cu inceperea celei de a doua faze ale sale.

Conceptul urbanistic indraznet al proiectului The Grand Kristal City Residence, proiect care nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind, de altfel, si cel mai dinamic si complet proiect rezidential mixt din zona de sud a Capitalei, are la baza aceste principii si inca de la lansarea sa in anul 2018 a urmat cu strictete dezvoltarea completa a multor facilitati conexe zonelor rezidentiale construite, intregind comunitatile create si oferind valoare acestora.

Functionalitatea excelenta a proiectului rezidential, precum si amplasarea inteligenta a imobilelor care compun astazi ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, provin din dorinta dezvoltatorilor brandului de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata, aerisita, confortabila si sigura.

Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

Prețurile sunt aproape la fel ca în Florești, chiar mai mici uneori. Nu punem la socoteală Cluj-Napoca, care datorită lipsei infrastructurii urbane, practic nu se mai poate dezvolta, se sufocă, generând presiune pe piața imobiliară și prețuri exorbitante. 

Grand Kristal Residence faza II, avand o valoare de investitie de peste 90 de milioane de euro, va contine la final 12 blocuri cu 1400 de apartamente, o zona de vile premium dedicata celor care isi doresc un astfel de imobil, o zona comerciala de aproximativ 16.000 mp in care vor fi amplasate diferite centre si galerii comerciale, precum si magazine de proximitate, o gradinita la standarde europene, o scoala cu program prelungit, o sala de sport moderna, 4 parcuri de mari dimensiuni cu locuri de joaca incluse si zone speciale dedicate relaxarii.

De mentionat ca aceste apartamente din cadrul noului ansamblu rezidential vor fi certificate ca “case verzi” de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

In companiile din Grupul Kristal activeaza peste 200 de salariati, care desfasoara in principal activitati de constructie, proiectare si management imobiliar.

Aceasta reprezinta inca o dovada a seriozitatii si profesionalismului grupului de firme, care dispune de o gama foarte variata de utilaje si echipamente moderne necesare desfasurarii activitatii.

Va multumim pentru increderea acordata grupului nostru de firme in cei peste 15 ani de activitate neintrerupta. Vom continua sa dezvoltam si sa inovam in domeniul imobiliar din Romania!

Cu respect si consideratie,
Sava Dumitru Daniel
Genaral Manager

 

 

 

Despre Autor

Lasă un răspuns