„Blonda lui Boc”, rejectată joi din secretar de Stat la Interne !

Destructurarea ”Grupului Bode” continua cu ”ejectarea” Gabrielei Ștefania Ferencz.  Prin pupila sa, Boc avea un control aproape total asupra MAI, pe care-l poate fructifica în eventualitatea unei candidaturi prezidențiale.      

Destructurarea ”Grupului Bode” continua cu ”ejectarea” Gabrielei Ștefania Ferencz.  Prin pupila sa, Boc avea un control aproape total asupra MAI, pe care-l poate fructifica în eventualitatea unei candidaturi prezidențiale.  

”             Doamna Ștefania este cunoscută și de blonda lui Boc, a fost consilier al domnului primar de ClujNapoca iar acum este secretar general în Ministerul Afacerilor Interne. O doamnă care, vă spun sincer, ne-a tratat ca pe niște sclavi, fără a ne oferi nici măcar un pahar cu apă”, a declarat Luminița Tămășel Țurcaș, secretar Primăria Coroieni, județul Maramureș, unde Ștefania Ferencz are casă.   După mediatizarea scandalului din februarie, asupra secretarei Luminița Tămășel-Țurcaș s-a declanșat o adevărată urgie. Primarul Ropan a proferat amenințări și jigniri la adresa sa, a solicitat unor angajați să o scotă în brațe din primărie, a emis o dispoziție prin care i-a aplicat o sancțiune cu ,,avertisment scris” pentru că nu a semnat niște acte de fond funciar, care erau nelegale, a inventat o comisie de evaluare cu doi consilieri locali apropiați ( ce spun însă că nu sunt în temă), care i-a acordat calificativul ,,nesatisfăcător” și a solicitat Prefecturii județului Maramureș și Agenției Naționale a Funcționarilor Publici să facă demersurile de rigoare pentru destituirea sa din funcție. Primarul a refuzat să-i comunice dosarul de evaluare pentru a formula contestație în termenul legal. Stresată de această campanie de hărțuire, femeia a intrat în concediu medical pentru a nu pierde sarcina. Sperăm că prefectul județului Maramureș nu va accepta să devină complice și să facă jocurile primarului din Coroieni și ale șefei sale din MAI, care va trebui să răspundă și ea pentru instigare la abuz în serviciu, arată Cotidianul.

Cariera a Ștefaniei Ferencz a început în anul 2001, când, ieșită de pe băncile facultății, aceasta a fost consilier la cabinetul de deputat al lui Emil Boc.

 

 

Tânăra originară din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a ajuns să fie director al cabinetului lui Boc și coordonator al activității de consiliere al grupului parlamentar PD. Când Emil Boc a ajuns pentru prima dată primar al Clujului, Ștefania Gabriella Ferencz lucrat în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

 

 

Când Boc a fost premier al României, Ferencz a fost adusă director de Cabinet al Prim-Ministrului.

După ce Emil Boc a revenit în fotoliul de primar al Clujului, și Gabriella Ferencz s-a întors în Primărie, ocupând, în perioada 2014-2019, postul de director general al Direcției de Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte.

 

 

În 2019, Ferencz a ajuns secretar general la Ministerul Transporturilor, funcție la care a renunțat pentru a trece la Ministerul de Interne.

N.r. O așteptîm cu drag la Cluj-Napoca, în echipa lui Boc, tot mai firavă și expusă tirurilor nemiloase ale presei !

 

 

Despre Autor

1 thought on “„Blonda lui Boc”, rejectată joi din secretar de Stat la Interne !

Lasă un răspuns