Breaking News :Grava incalcare a Constitutiei de catre Traian Basescu

tariceanu

Sebastian Lazaroiu,  adauga cea mai grava incalcare a Constitutiei, de catre presedintele Traian Basescu. Pe pagina de facebook a fostului consilier prezidential se mentioneaza :

„Tariceanu a mai adaugat o incalcare a Constitutiei in cererea de suspendare:

Presedintele m-a numit Inima Zburdalnica”.

Protestam cu tot ce putem si noi, gandind la exemplul de moralitate si inalta tinuta civica a domnului Calin Anton Popescu Tariceanu, care consideram ca a fost, organic vorbind, discriminat de Presedinte.

Intr-adevar, nu numai inima este zburdalnica in cazul primului motociclist al tarii, ci el ca intreg, in  actiunile sale, mai ales in cele ce vizeaza sotiile care au avut cunostiinte temeinice de limba maghiara. Promovarea multiculturalitatii dovedeste vocatia profund liberala, totodata crestina, a celui de-al doilea om in Stat, numit si nu ales.

Astfel, Calin Anton Popescu Tariceanu, avand in portofoliu un numar insemnat de cetatene romance, indiferent de etnie, dovedeste ca si in politica, fidelitatea si moralitatea sunt notiuni desuete.

In noua lumina creata de presedintele partidului liberal reformator, a avea o singura sotie, promovarea monogamismului, pare sa fie un motiv serios de suspendare a Presedintelui Romaniei.

Axa Budapesta – Bucuresti -Moscova, nu rezoneaza cu politica Washingtonului si nici a Berlinului in Romania, din nici un punct de vedere.

Te intrebi pe buna dreptate ce-l deranjeaza cel mai tare pe Tariceanu la Traian Basescu. Oare „biletelul” sau chiar „derapajele ” sale pe motocicleta, in viata sau politica.

De la o varsta, se mai intampla…

Acest articol este evident un pamflet. taxiceanu

Despre Autor