Ceardaşul judecatorilor Gârbovan – Dumbravă nu este gustat de Curtea de Apel Bucureşti

garbovanRasturnare de situtie la Curtea de Apel Bucuresti: desi  convocarea adunarii generale de revocare din CSM a Alinei Ghica, candidata la functia de  vicepresedinte, a fost pornita  de Viorica Costiniu , prietena de notorietate a ministrului Justitiei Mona Pivniceru,  judecatorii de la aceasta instanta vor cere revocarea, in principal, al lui Horatiu Dumbrava , ales tot de curtile de apel, „pentru comportament nedemn la sedinta de alegeri de vinerea trecuta de la CSM, cand Dumbrava, urmat de Neacsu, Serban, Neagoe, s-au implicat in jocurile politice ale ministrului Mona Pivniceru.

Asupra noastra, Viorica Costiniu nu are nici o influenta. Ea si-a pierdut total credibilitatea  dupa ce au fost facute publice, in sedintele de judecata, modul in care sotul sau, Florin Costiniu, seful unei sectii de la Inalta Curte, intelegea sa faca trafic in dosare aflate pe rolul justitiei , contra cost – sumele fiind de ordinul sutelor de mii de euro-, impreuna cu senatorul PSD Catalin Voicu” spun  magistrati din CA Bucuresti.

Reamintim ca saptamana viitoare urmeaza ca instanta suprema sa dea sentinta definitiva in dosarul Florin Costiniu ( sotul Vioricai Costiniu)-Voicu, prima instanta dand condamnari cu inchisoare. Poate si acest lucru explica „disperarea” cu care Viorica Costiniu, presedinte de onoare al AMR, aduna semnaturi la CA Bucuresti  pentru revocarea Alinei Ghica din CSM, spun surse  CAB.

„Dumbrava NU va mai prinde un loc un CSM”

Judecatorii CA Bucuresti, suparati de manevrele de subordonare a Justitiei, „nedemne”, ale guparii Pivniceru-Dumbrava-Costiniu,  ne-au anuntat ca vor cere REVOCAREA TUTUROR membrilor CSM.

Dumbrava NU va mai prinde un loc in viitorul CSM. Il asiguram ca majoritatea judecatorilor de la curtile de apel  NU il vor vota. Si nici pe Dana Garbovan, care ACUM face, la CLUJ,  jocul Monei Pivniceru. Cei multi dintre noi, cei de la CA Bucuresti – desigur, nu si Viorica Costiniu si cele 2-3 prietene ale ei- suntem mandri de realizarile reprezentantei noastre in CSM, Alina Ghica, realizari care au atras laudele in rapoartele de tara ale expertilor Comisiei EuropeneEste trist insa ca exista magistrati dispusi sa renunte la independenta justitie  pentru obtinerea unor avantaje  meschine” -declara magistratii contactati de R.L.

Cine este Horatius Dumbrava ?

jud dumbrava chef400xHoratius Dumbrava, a fost suprins de jurnalistii de la publicatia mondena showbiz.ro intr-o ipostaza nepermisa unui magistrat, oricare ar fi el, la un bairam desfasurat intr-un local public. Din pozele prezentate de www.showbiz.ro se observa ca judecatorul Dumbrava s-a dat in spectacol intr-un local public, cu lume de fata, imbracat intr-un tricou, avand o sticla de bautura bagata in san (cel mai probabil de gin Beefeater sau de Jack Daniel’s), avand mainile ridicate in sus in semn de maxima veselie, iar pe cap un coif de hartie pe care scrie “fara spaga”. Din fotografie reiese ca o persoana din jurul lui avea un aparat foto in mana, fiind de neinteles, in aceste conditii, de ce judecatorul nu si-a reprimat excesele de voie-buna. Autorii articolului nu precizeaza data evenimentului si, desi am incercat vineri seara sa il contactam telefonic pe Horatius Dumbrava, acesta avea telefonul inchis, aflandu-se, din informatiile noastre, in drum spre casa (la Targu Mures). showbiz.ro

Despre Autor