Daramati Florestiul ! Si banii inapoi la toata lumea batjocorita !

Sa nu ne mai ascundem dupa deget. Ferma TREBUIE sa ramana, nu conteaza cum. Iar „viniturile” adica florestenii care nu suporta mirosul de cacat, sa se care. Sunt doar niste vinituri. Ferma a fost prima in Floresti, e clar ?

Daca indrazneste cineva sa comenteze, se reinfiinteaza Militia si Securitatea. Pe noi, pe mortii nostrii !

Avand in vedere raspunsurile repetate ale APM Cluj, Garda de Mediu Cluj, Vocea Clujului a gasit solutia pentru ca puii si nu oamenii sa ramana in Floresti, spre satisfactia lejii, cum spunea fostul lider PSD Remus Lapusan.

Ferma a fost inainte de ADAM. Dar dupa Eva. Eva si-a schimbat numele, dar nu si ideologia.

Avand in vedere raspunsurile Garzii de Mediu, redactia Vocea Clujului propune intrarea in legalitate. Respectiv daramarea complexelor ANL, MULTISERV, LUXOR, SUBCETATE, STEJARULUI, TEILOR si peste tot unde miroase a amoniac. Deci a intregului Floresti, ca se plang domnisoarele care borasc in statiile de autobuz fara a fi gravide. In acest mod, se rezolva si problema traficului spre Cluj-Napoca si inapoi.

Propunem ca in zilele cu sot, sa circule numai sotiile, iar in zilele fara sot, numai sotii. Cei care raman acasa, pot rezolva problema natalitatii la familiile cu probleme.

Avand in vedere cele precizate de Garda de Mediu, ramane ca Florestiul sa fie ras de pe suprafata Pamantului. La fel si Primaria sau Consiliul Local  care a dat avize blocurilor.

Propunem ca Erdrogan sa fie numit prim-secretar in Floresti, iar Institutia Primarului si Consiliul local Floresti sa se desfiinteze.

Scolile care au in programa Constitutia Romaniei si studiul Declaratiei Universale a drepturilor Omului sa fie scoase in afara lejii.

Singurul partid acceptat sa ramana PSD.  Sa se instituie un comandament din care sa faca parte liderii de necontestat ai stangii, ziarele puterii sa ia interviuri cu dedicatie.

Trepadusii sa se alinieze in scara magarului si sa aplice  Recomandarea 1474 (2000), privind situaţia lesbienelor şi gaylor din Statele foste membre ale Consiliului Europei.

Presa libera sa fie interzisa, sa copiem modelul de succes al Turciei.

Propunem ca publicatiile PSD sa revina la numele dinainte de 1989, sa se reintroduca WC-ul in curte, orice firma privata sa fie interzisa, cu exceptia celor care aduc hrana puilor.

Iar acele firme sa fie din Ungaria, Turcia sau Rusia. Limba engleza cu accent american sa fie declarata prohibita, iar admiterea in unica scoala sa fie bazata pe intonatia recitarii poeziei Nasa Rodina, in limba rusa.

De fapt, Florestiul trebuie terminat deoarece a votat peste 80% cu Klaus Iohannis !

 

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare !

 

 

Subscribe To Our Newsletter

How do you do, Amareto ? Follow the money !

Oooops, mama...aici e o chestie pe care eu nu o inteleg, sunt inginer IT. Adun...

Închide