Știri 

Mercedes-Benz Vito: confort, siguranţă şi flexibilitate în orice călătorie

Mercedes-Benz Vito este un adevărat reper în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare, având cel mai înalt nivel de flexibilitate. Puternic, economic şi sigur, Mercedes-Benz Vito este partenerul perfect în călătorii de orice fel. Vito este uşor de recunoscut datorită aspectului său deja consacrat, îmbinând eleganţa autoturismelor Mercedes-Benz cu robusteţea unui autovehicul comercial.

Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, fiind soluţia optimă atât în cazul călătoriilor cu familia şi prietenii, cât şi pentru activităţile specifice propriului business. Îmbinând tradiţia Mercedes-Benz cu dorinţa de a obţine excelenţa, Vito oferă siguranţă şi confort sporit. Vito este disponibil în trei variante: Furgon, Mixto şi Combi. Şasiul poate fi ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, în funcţie de modelul ales.

Mercedes-Benz Vito reprezintă o soluţie economică pentru vacanţe, protejând mediul şi fiind, în acelaşi timp, fiabil şi dinamic. Motorizările şi sistemele de transmisie reduc emisiile poluante şi consumul de combustibil cu până la 15%, îmbunătăţind performanţele autovehiculului. Alte reduceri semnificative pot fi obţinute utilizând tehnologia BlueEFFICIENCY, disponibilă opţional.

Mercedes-Benz Vito este foarte uşor de manevrat, oferind dotări funcţionale, echipamente îmbunătăţite şi opţiuni diverse de personalizare şi asistenţă pentru şofer. În plus, sistemele audio sau sistemul Rear Seat Entertainment asigură divertismentul pasagerilor. Astfel, Vito acoperă o gamă largă de posibilităţi de media entertaining, de la muzica preferată la un film captivant.

La exterior, farurile reflectoare se disting pe grila radiatorului, iar luminile pentru condus pe timp de zi sunt integrate cu propria sursa de iluminare în carcasa farurilor, împreună cu farurile de ceaţă. Mercedes-Benz Vito are disponibilă opţional o combinaţie de faruri Bi-xenon, lumini LED pentru condus pe timp de zi, faruri semnalizatoare, un sistem Add-Light şi un sistem de curăţare a farurilor.

Varianta Combi a Mercedes-Benz Vito, cea care demonstrează cum flexibilitatea este echivalentă cu excelenţa, este acum disponibilă la un preţ începând de la 22.013 euro + TVA.

În plus, varianta Furgon beneficiază de o ofertă financiară avantajoasă. Vito Furgon se adaptează nevoilor specifice ale oricărui business, având atât o variantă compactă şi flexibilă, special concepută pentru traficul urban, cât şi varianta cu spaţiu de depozitare extralung. Vito Furgon poate fi achiziţionat de la Centrele Autorizate Mercedes-Benz cu preţuri începând de la 17.998 euro + TVA, cu 3,95% dobândă pentru un an sau 6,95% dobândă pentru doi – cinci ani, prin Mercedes-Benz Financial Leasing. Vito beneficiază de 3 ani garanţie extinsă fără limită de kilometri (ExtendPlus) şi de 30 de ani de mobilitate (prin serviciul MobiloVan).

 

Related posts

Peste 9000 mii de persoane au participat la Festivalul Electric Castle de la Bonţida

Castelul de la Bontida este supranumit Versailles-ul Transilvaniei. Peste 9.000 de persoane au participat, vineri seară, la deschiderea festivalului Electric...

Închide