Zona Metropolitană din nou în impas. Cine pune piedici?

colaj boc uioreanuProblemele legate de transportul în comun din Zona Metropolitană nu s-au încheiat. Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu este de părere că, Emil Boc împiedică venirea Companiei de Transport Public (CTP) în Floreşti.

Mai exact, Horea Uioreanu a solicitat ca instituţia pe care o conduce să fie parte în Asociaţia Zonei Metropolitane, dar Emil Boc pare să refuze acest lucru. În cadrul şedinţei de Consiliu Local de luni, edilul ar fi trebuit să aducă pe ordinea de zi un proiect ce ar propune intrarea Consiliului Judeţean în asociaţie, dar proiectul nu a fost pe ordinea de zi.

“Au fost discuţii pe tema asta acum două săptămâni, iar săptămâna trecută, luni noi am depus cererea de aderare. Ne-am aşteptat ca domnul Emil Boc să aducă în şedinţă un proiect, acuma nu ştim ce s-a întâmplat de nu a făcut asta, dar noi în şedinţa de joi venim cu un proiect de hotărâre care se găseşte şi pe site. Pot să vă spun că toţi ceilalţi primari ai comunelor din Zona Metropolitană au fost de acord. Sperăm a şi Consiliul Local să aprobe aderarea noastră la Asociaţia Zonei Metropolitane”, a declarat Cornelia Trif, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj.

În urmă cu o săptămână, în cadrul unei dezbateri publice, primarul comunei Floreşti a spus că în comună vor fi create 4 trasee cu ieşire în strada Bucium, capăt Mănăştur. Cert este un singur lucru, dacă traseele vor conţine drumuri jedeţene acestea trebuie să treacă de aprobarea Consiliului Judeţean.

Subscribe To Our Newsletter

Vezi de unde poţi achiziţiona bilete pentru meciul echipei naţionale de rugby de pe Cluj Arena

Clujenii vor avea ocazia să vadă şi să cunoască echipa de rugby a România în...

Închide