Zeci de infractori s-au înghesuit la Şcoala de Poliţie de Ziua porţilor deschise

Marţi, 19 martie, zeci de hoţi şi violatori au dat buzna la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj pentru a profita de Ziua porţilor deschise. Pentru unii dintre ei a fost o ocazie unică să viziteze gratis o astfel de instituţie de învăţământ care educă viitori poliţişti: „Să moară mama dacă am mai fost într-o şcoală…ca să nu mai zic într-una de poliţie! Sincer eram curios cum se fabrică gaborii ăştia de ne hăituieşte în fiecare zi şi nu ne lasă să mânce şi gura noastră câte-o pită cinstită”, a declarat un vizitator, găinar  de meserie.

Cei mai mulţi dintre infractori s-au declarat nemulţumiţi dar şi îngrijoraţi de numărul şi calitatea materialelor didactice specifice aflate în dotarea şcolii „Ce-i cu pistoletele ăstea Carpaţi din 1900 toamna? Cu aşe ceva vor curcanii să se apere de noi?! (râde) Păi cu tehnologia asta de-am văzut-o aici’şa  pot să dorm şi eu mai liniştit noaptea dimpreună cu nevastă-mea-n pat că sigur nu are cum să mă prindă garda. Cel mai rău mi-i frică de copiii mei să nu facă o infecţie ceva când trage vreun caraliu din ăsta cu carabina uzată”, a ţinut să precizeze un cunoscut interlop de pe Someş.

Cei mai tupeişti dintre vizitatori nu au plecat cu mâna goală din sediul Şcolii de Poliţie. Astfel, pe lângă obişnuitele cărţi de vizită ale elevilor, aceştia s-au ales şi cu câte o tonfă sau un spray paralizant. Unul dintre ei ne-a declarat că le-au sustras în scop pur preventiv dintr-un laborator, pentru a nu fi folosite în viitor contra sa. Un alt interlop a început să se laude în faţa colegilor de breaslă că a făcut o aroganţă, dând o tură cu Loganul în curtea din spatele şcolii „Săracii de ei…cu golanele ăstea puturoase vor să ne fugărească pe stradă? Păi, pe lângă Meleu meu, Loganu e un fel de bicicletă cu girofar”.

Totuşi, Ziua porţilor deschise s-a soldat şi cu un incident minor. Aflat în simulatorul de trageri, un infractor şi-a folosit kalașnikov-ul  din dotarea personală, executând în plan orizontal un foc automat, gest apreciat de ceilalţi vizitatori dar extrem de dezavuat de către elevii rămaşi ai Şcolii de Poliţie.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Subscribe To Our Newsletter

Autostrada Transilvania, această fată morgana a ultimilor zece ani!

Va redăm mai jos, integral, declarația de presă a doamnei Aurelia Cristea, deputat în circumscripţia...

Închide