Walhalla SRL, o firma putin rosie ?

“Firme asociate cu oameni apropiați PSD-ului licitează pentru o lucrare a Companiei de Apă

by Horea Hudrea, infoaries.ro, iunie 9, 2015 / ……..A doua firmă care licitează lucrările Companiei de Apă Arieș este cea legată de numele fostului consilier județean PSD, Florin Cuc.
În 2011, Gentilia Construct SRL îi avea ca asociați pe Alexandru Cuc, fratele mai mare al lui Florin Cuc, şi Daniela Cuc, soţia consilierului, ambii având câte 20 la sută părţi sociale, precum şi Dynamic Logistics Center SRL, cu 60 la sută.
SC Gentilia Construct SRL câștiga în octombrie 2011, la şase zile după ce ANI l-a declarat incompatibil pe Cuc, un contract cu Primăria comunei Mociu, pentru un proiect finanţat în mare parte din banii Consiliului Judeţean Cluj. Decizia de incompatibilitate a rămas definitivă în mai 2014.
De-a lungul timpului firma Gentilia a reușit să câștige pete 30 de licitații din bani publici în Turda, la Spitalul Municipal, în comunele Tureni, Viişoara, Mihai Viteazu, Chinteni, Corneşti, Băişoara, Ciurila, Cămăraş, Câmpia Turzii, dar şi la Cluj-Napoca, la Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB), Palatul Copiilor, Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP).
Acum Gentilia Construct, asociată fostului consilier județean PSD, din Câmpia Turzii, licitează pentru o lucrare a Companiei de Apă Arieș, condusă de directorul Cristian Matei, președintele PSD Turda, companie a cărui președinte al Consiliului de Administrație este Petre Pop, președintele PSD Câmpia Turzii. Gentilia a format o asociere cu firma Walhalla Invest Prodcomimpex, tot din Câmpia Turzii și este susținută în asociere, pentru “experiena similiară”, de către Samus Construcții Dej, la rândul ei o firmă despre care presa județeană spunea că este apropiată primarului PSD din Dej, Costan Morar.”

psd