20/01/2021

Vreau sa devin patron

8081596956799833395f100cdcc316bfMa scol satul de sefi, de lins partea dorsala a cuiva si ma apuc de treaba. Ma fac patron, ce dracu. Care are o lipeala face bani. Eu de ce nu fac, stau pe minim pe economie, oi fi mai prost ?

Ma scol la 8 cu legea 31/1990 citita. Nu stiu daca inteleasa. Dar pornesc voiniceste, zic eu spre Registrul Comertului. Acolo, unul vrea sa-mi vanda deja o stampila in fata institutiei. Altul ma redirectioneaza catre biroul unui avocat din apropiere. La consultanta, plin de lume, fara scaune. Intru pana la urma.

Mi se spune ca nu mi se face in integralitate firma, ca trebuie sa aduc avize. Sa duc actele. Sa le ridic,sa platesc si apoi am si eu o firma. N-am experienta si ma las pagubas.

Constat cand merg la masina ca am luat o amenda, neavand unde parca in praejma institutiei. Transpirat, imi caut telefonul. L-am uitat in registru comertului. Ma intorc nervos sa nu mi-l fi luat cineva. Noroc cu o prietena care lucreaza acolo si ma ajuta. Il gasesc, cand din cauza stresului, vad ca am pierdut cheile de la masina.

Caldura mare, nervi. Sunt extenuat si nu mai vreau firma. Vreau acasa, am inceput sa miros cumplit a transpiratie. Dar cum intru in masina ?

Cheile le gasesc in contact si masina deschisa. Constat brusc ca nu mai vreau firma in Romania. Pentru nervii cu parcarea, banii de amenda, cozile de la ghisee, caldura, stresul, prefer sa dau cuiva sa-mi faca firma.

Acest articol nu are legatura cu profesionalitatea angajatilor registrului comertului Cluj.

Subscribe To Our Newsletter

MRM Imobiliare vinde triplex in Floresti

Agentia imobiliara MRM vinde triplex in localitatea Floresti, zona str.TAUTULUI, are toate utilitatile, situatie juridica...

Închide