Voda Calin Ioan, consilier PSD, a distrus un stalp Electrica

1

Se pare ca pe psd-istii din Floresti nici macar bunele relatii cu Biserica Ortodoxa din zona, nu-i ajuta la drum. Dupa ce chiar seful PSD Floresti isi disputa cu IGPR carnetul de sofer in instanta, un alt consilier PSD se pare ca nu a incaput de „stalpii Electrica montati de primarul Florestiului, Horia Sulea.  -(sic) ” Deci, primarul nu monteaza stalpi, domnisoara de pe facebook.

Desi stalpul nu era galben, nici rosu, pana la urma tot ce face primarul…deranjeaza PSD-ul.

Gazeta de Cluj relateaza :

Consilierul local din comuna Florești, Vodă Ioan Călin, a intrat in noaptea de 25-26 septembrie cu mașina într-un stâlp al Electrica pe care aproape că l-a dărâmat. Conform celor de la fața locului consilierul floreștean era sub influența alcoolului când a săvârșit accidentul rutierul și i-a admolestat verbal pe cei sosiți la locul accidentului. Conform martorilor, stâlpul avariat era să cadă peste o casă aflată în zonă, însă angajații electrica l-au înlocuit in 26 septembrie. De asemenea, după comiterea accidentului consilierul local Vodă a plecat de la locul accidentului și s-a întors abia în cursul zilei de 26 septembrie pentru a își recupera bunurile personale aflate în mașina avariată. Martorii spun că Vodă a consumat băuturi alcoolice la o petrecere organizată de un afacerist din comuna Florești.

Consilierul PSD nu a putut fi contactat telefonic, avand telefonul inchis. Surse apropiate acestuia spun ca alcoolemia acestuia a iesit zero.

Foto : Gazeta de Cluj

 

Sursa : Gazeta de Cluj

 

Subscribe To Our Newsletter

Ce grad aveti, stimate domnule Emil Boc ?

O parte a afacerilor lui Boc se află în jurul fotbalului clujean, fie că e...

Închide