Visul translucid al unui medium din Bucovina, din munți, despre viitorul Presedinte al României

Textul este foarte puternic, realist și are o logica imbatabila. Dar nu avem ce face momentan!
Iohannis va ramane pe funcție pana în noiembrie 2019.
Ce am auzit eu ca informație scăpată pe sub uși înalte către popor…. Că înainte de a muri, François Mitterand cu Franta a impus ca România să între în UE chiar nepregătita, și atunci Germania a cerut și ea sa între la fel Bulgaria. La fel.
Partea a doua a testamentului lui Mitterand, compus cu Germania, cele doua forțe de papa mâncare și bani ale UE, deci au stabilit ca după stabilizarea Estului UE de către armata SUA, față de Rusia, atunci în acest Est sa fie alternanța la influență și conducere europolitica și economica în aceste țări… În România… O data Germanii prin omul lor apoi alt mandat de președinție Franța prin omul lor… Și tot asa…
Observam ca graficul este în mișcare acum, și deja în cercuri politice, masonice, servicii de tot felul, și medii pseudomasonice, se vorbește de următorii 5 ani, deci din 2019,cu Tăriceanu la Cotroceni și Alde pe cai mari în 2020,…..
Cu un PNL rupt, cu o parte ce va trece la ALDE,….. cu un PSD micșorat ca partid obișnuit de stânga în UE,…. cu fracțiune din PSD trecuta la partidul lui Ponta cu Cati Andronescu transferată acolo,…. cu un rest de PNL care se va uni cu jegurile de la PMP,…, toate vor fi partide parlamentare… deci cu un ALDE, european, Bruxelles ALDE ~UE, în centru de alianță de guvernare din 2020,…. dar cu USR -ul  în creștere și în opoziție…

Cam asa ar arata viitorul în două trepte, 2019 și apoi 2020~2024 cu Franța nr unu în România și Germania pe loc doi cu rest de PNL etc Și deasupra ca arbitru și forță suprema SUA.TEORETIC, atenție, Iohannis cu actualul PNL condus de Orban Ludovic nu ar avea nici o șansă să mai iasă Klaus cu „partidul meu, guvernul meu”, că Franța e la rand ca influenta în România, la butoane și cașcaval economic și resurse de orice fel, care merge cu Tăriceanu, lucru deja stabilit și negociat, cu SUA și Germania.
Însă, atenție, dacă în următorul an septembrie 2018~noiembrie 2019 ALDE cu Tăriceanu nu știu sa reziste, după căderea lui Dragnea, care va fi acum în toamna, cand va veni condamnarea lui definitiva cu executare pt el, dar va întra în oug de grațiere… Deci dacă ALDE cu Tăriceanu nu va rezista inteligent la degringolada în care va întra rapid PSD, și nu va contracara abil provocările binomului prostit de Iohannis, atunci Iohannis va avea al doilea mandat la Cotroceni și ne vom trezi cu tehnocratul  Ciolos,  și cu guvern anti~romanesc pe față de la USR…
Asta-i soarta poporului român, cu spațiu Carpato danubiano- pontic călcat permanent de către 3~4-5 imperii succesiv și… Deodată, iaca paradox și realitate dureroasă… Vom vedea pe unde scoatem cămașa în următorii 6 ani cu SUA Germania și Franța, câtă frunză câtă iarba la noi, în plus de structurile rusești care au ordin sa părăsească total și definitiv România până în 2020,cand se va încheia procesul de geopolitic și militar de americanizare al Estului Europei….

Cu Dumnezeu înainte!

N.r. Acest text nu reprezintă punctul de vedere al redactiei, iar persoanele deranjate de publicarea acestui text pot solicita drept la replică. Reiteram ca avem de a face cu chanelling, deci anumite ipoteze pot fi incorent interpretate.

Horia Șulea explică presei de atac cât de slab pregătită sau răuvoitoare este

Horia Șulea oferă presei varianta placebo, în lipsa unei specializări în drept a unei părți...

Închide