Victor Lungu de la Ziar de Cluj spune ca am primit bani ! Sa vina DNA-ul !

Redactorul sef de la Ziar de Cluj are investigatia anului !

Deci se pare ca am luat bani. Pai, nu inteleg, asta e fapta de coruptie, a unui jurnalist, nu-i asa ? Pai domnul Victor Lungu nu sesizeaza Directia Nationala Anticoruptie ? Eu astept, ca maine dimineata, sa vina mascatii sa ma ia, deoarece am luat mita, asa scrie domnul redactor sef al Ziar de Cluj, Victor Lungu. Este sigur oare, domnul ziarist, ca si in cazul sexului oral, ca am luat si nu am dat ? :)). In ambele cazuri, e grav de tot.

Pe pagina distinsului om de presa apare si comentariul, si poza investigatiei de presa :

„Băiatul care primește bănuți de pufuleți din caiețel se numește Horia Eugen Cristea. Se crede jurnalist și se tot auto-invită la mine în emisiune la NCN să discutăm chipurile despre Florești. Despre Floreștiul altui Horia. Horia Șulea, primarul comunei Florești, nițel trimis în judecată pentru plăți masive din bugetul public la lucrări nerealizate. Așa susțin procurorii, asta vor judeca judecătorii.
Cel care dă bănuțul din caiețel este ginerele primarului Horia Șulea. De ce credeți că dă banul așa-zisului jurnalist?
Și de ce credeți că ar trebui să fiu amabil să-l primesc în vreo emisiune pe acest băiat nițel plătit la negru (din caiețel) de către primarul ((PNL, că doar nu are PSD exclusivitate pe fapte de genul acesta) trims în judecată pentru fapte de corupție?”

Deci am fost platit la negru. Iata si poza de flagrant, in care se pare ca primesc bani ! Tare de tot…am intrat in panica.

Oare n-ar trebui sa imi fac autodenunt ?