Viata si lipsa zborurilor pe aeroportul Cluj-Napoca fara David Ciceo

Daca citesti anumite articole de presa, te ingrozesti. Cel mai important om al Romaniei, este la ora asta David Ciceo si postul sau. 

Avand reclama in unele ziare clujene, acesta isi permite sa afirme orice, in zeama presei locale. Sa vedem pana cand si de cine este sustinut. Ar fi interesant de stiut si cum se „autofinanteaza” anumite ziare clujene.

Acest director, David Ciceo , comparabil cu Superman, probabil nu a fost niciodata bolnav. Este in cea mai buna forma, ani la rand. Nu raceste, ca fara el, zboruri nu mai vezi pe Aeroportul Cluj-Napoca.

Directorul general al aeroportului Cluj, David Ciceo,  la Radio Realitatea FM un scenariu alarmant despre ce s-ar putea întâmpla la aeroport după hotărârea CJ Cluj de numire a unui nou consiliu de administraţie, începând cu data de 17 octombrie 2017.

„Dacă rămâne hotărârea actuală, e posibil să nu mai zboare niciun avion pe Cluj”

„Prin nelegalitatea acestei hotărâri, se pune real în pericol siguranţa şi securitatea, întrucât începând cu data de 17 octombrie întreaga conducere executivă a aeroportului internaţional Cluj nu mai există. Este un fapt deosebit de grav, a creat o îngrijorare deosebită pe plan internaţional în rândul companiilor aeriene, în rândul angajaţilor. Datorită acestei hotărâri nelegale, deja este pusă în pericol siguranţa aviaţiei şi securitatea aviaţiei, întrucât s-a tulburat foarte mult activitatea angajaţilor, nu numai activitatea angajaţilor, dar şi cei din perimetru, care sunt aproximativ 2000. (…) Este prevăzut în această hotărâre ca în data de 17 octombrie , CA să preia activitatea executivă, la această dată, ora 00:00, aeroportul nu mai are conducere calificată conform cu Regulamentul european 139. Acest regulament, care dacă intră în contradicţie cu orice lege românească, are prioritate acest regulament, stabileşte în mod imperativ competenţele şi calificările necesare astfel încât siguranţa şi securitatea să nu fie pusă în pericol. În cazul în care rămâne în vigoare această hotărâre este posibil ca din data de 17 octombrie, ora 00:00 să nu mai zboare niciun avion pe Cluj. Nu ne dorim asta şi ne dorim ca activităţile să se desfăşoare în siguranţă. Pentru că nu există o conducere executivă calificată conform competenţelor”, a spus David Ciceo, la Realitatea FM Cluj.

Consiliul de Administraţie reprezintă regia, regia nu poate muri decât prin faliment, ceea ce nu este cazul. Este o tulburare majoră printre angajaţi, nu ştiu cu cine vor lucra după data de 17 octombrie. Refuză să lucreze cu oameni care nu au competenţe specifice pentru că oricând se poate întâmpla ceva. Un management neprofesionist ar duce la catastrofe mai mari decât la Colectiv. A avut un impact extraordinat de negativ pe plan european. Şi în ceea ce priveşte Lufthansa, şi în ceea ce priveşte Wizz Air, un impact negativ foarte puternic”, David Ciceo

„Afirmațiile iresponsabile ale directorului că din data de 17.10.2017 ora 0, când încetează mandatul său, pot cădea avioane întrucât nu mai ocupă funcția de director general, sunt halucinante. Conducerile aeroporturilor din țară au fost schimbate de nenumărate ori, cum este și cazul Aeroportului Otopeni, fără ca siguranța aviatică să fie pusă în pericol”, a transmis şi Consiliul Judeţean Cluj, printr-un comunicat de presă.

Pana acum Alin Tise nu a pierdut nici o lupta. Mai ales, ca in dulapul directorului Aeroportului Cluj-Napoca, par sa fie descoperite o sumedenie de umbre.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Vocea Clujului felicita CIADO – ZECE ani !

CIADO- 10 ANI   CIADO, cea mai titrată organizație neguvernamentală, împlinește 10 ani de activitate...

Închide