Venim peste voi ! Ce faceți mă din România, cu noua dictatura sanitară ?

Ati inceput dictatura sanitara. Nu e rau, va place. Discutati despre imunizare, studii. Reluati episodul HIV 1982 la alt nivel. Ii spune COVID-19 acum. Eu nu am nimic de pierdut. Nu iau din banii restului presei.

Ati inceput sa imi generati greata, politruci de doi bani. Licitatii pe măști chinezesti inutile, vorbim de tot felul de chestii pe care le experimentati pe noi. Mars toata clasa politica acasa, se aude ? Vreau democratie directa, acum, nu maine ! PSD, PNL, USR, o uriasa mizerie !

Mă uit în jurul meu și sunt stupefiat. O societate in care toata lumea este orientata spre a face bani cu orice pret. Femeile au un surplus androgenic care le ajuta sa genereze in calitate de mame singure, copii dizarmonici. Reperele de gen sunt legate de trecut. Dragostea a devenit o marfa care se vinde de la 150 de lei sfertul de ora. Romantismul si florile au fost inlocuite cu dezinfectantul si masca, declaratia de dragoste cu cea pe proprie raspundere. Mi-e teama sa dau viată unui copil in schizofrenia asta generalizata, in care contraselectia sufoca. Locul oamenilor inteligenti si culti este ocupat de prostul fudul si cu bani, care in absenta unui calculator nu ar putea repeta tabla inmultirii. Vai tie, tara mea, ai parte de un amestec de prostie ridicata la nivel de politica economica, intr-o criza cica sanitara, in spatele careia urla printre dinti noua ordine mondiala. Cumplit de cei care trebuie sa traiasca, fericiti cei care au plecat. Contraselectia lui Paunescu revine in mod obsesiv, generatia politrucilor nu ajunge nici macar la negrul de sub unghie al generatiei Maurer, Miculescu. Ce sa faci cu crizele de personalitate ale politrucului in andropauză intelectuală in formă continuată ?

România se destramă doar din cauza prostiei si nu a intereselor straine. Presa a devenit o anexa a puterii, prea slaba sa se lupte cu sistemul. Oamenii citesc necrologul de la ora 13, in locul violurilor de la ora 17.
Nu ma mai simt bine aici, mi-e greata de atata fariseism. Inchei si va spun ca la urmatoarele alegeri ar trebui votat Iuda presedinte. Sa va spun de ce ? Ca nu va mai conta oricum.

Subscribe To Our Newsletter

Marș inedit de protest, cu mașini : Respectați Constituția !

      15 Mai, ora 17:00 ?Cluj-Napoca start in parcarea Vivo, Traffic jam ????????...

Închide