Vara mea esti tu, iubire – Loredana, în Salina dintre 2 lumi – Floresti, Cluj

 

Emoţii, bucurie, fiori, fluturi in stomac, in sfarsit vara, isi spuse Loredana. Sunt singură, e sambata si plouă iar. Scrumiera, e incă plină de mucurile tigărilor de la cafeaua de dimineata.

Patul era ravasit, semn al viselor impartasite din timpul noptii. Simt o tresarire la amintirea lor…da, vara asta imi dau voie sa traiesc, sa fiu iubita.

Rasfoiesc alene pe facebook,  da, nu mai vreau filme, nu mai vreau Mall…Hmm… o salina, in care juramintele de dragoste treceau peste lumi, ramand forme-gand al unei iubiri neconditionate.

Unde asta ? Pe Marte, probabil. In Floresti, Casa Zanelor. Nu cred…Pot merge pe jos, daca am chef. Sunt floresteanca, da… E si strand acolo. Bine că plouă. In visul noptii trecute, eram imbracata  in fustita  scurta Versace, sandalele pe care am dat o avere. Bluza, lăsată ușor descheiata, invită, dar mentine la distantă.

Why not ? zic, coborand scarile in viteza, cu costumul de baie, poseta, cremele…ooops, testez parfumul Cavalli ? In oglinda, tipa pe care o vad arata bine, pacat ca m-am intors, nu o sa imi mearga bine. Asa spunea mama, cel putin.

La 30 de ani, sunt sexy, conchid si o sterg din casa. Merg spre Salina, acolo apa cică are 34 de grade.

De la intrare, totul e vesel, nu stiu, strandul, păcat că plouă… Nu, merg mai departe, intru in salina din Casa Zânelor. Imi iau costumul de baie si pașesc. Senzatia de deja vu e imposibil de stapanit. Se continuă visul ?

Mă asez pe unul din sezlongurile pereche si il astept, sigura ca va veni…reintru in vis…

Trebuie sa imi dau jos sandalele, e clar ca apa e liantul dintre lumi…da, intru, iar imaginile se succed holografic…e vis sau…

va urma

 Leave a Comment