„Upercut” legal, in barbia lui Vuscan, marca deputat Adrian Oros

Adrian Oros, nu sta deoparte. Deputat, prorector al USAMV Cluj-Napoca, reprezinta una dintre cele mai titrate personalitati politice ale Romaniei. Un om demn, adevarat, care nu face parti-pris politic cu nimeni. Dintre putinii in care poti sa ai incredere, in ziua de azi. Iata ce declara Adrian Oros ;

In calitate de locuitor al comunei Floresti, dar si in aceea de deputat de Cluj , ma vad nevoit sa il anunt pe  d-l Ioan Gheorghe Vuscan, Prefectul  judetului Cluj , ca  a trecut campania electorala si sa-i  cer sa-si indeplineasca  obligatiile de serviciu care-i revin conform fisei postului.

Au trecut 4 zile de cand Comitetul  Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Floresti ,intrunit datorita situatiei concretizate in imposibilitatea depozitarii deseurilor menajere intr-o rampa autorizata, a solicitat Institutiei Prefectului Judetului Cluj, avizul pentru  emiterea hotararii de  declarare a starii de alerta  pe raza comunei Floresti.

Solicitarea este fundamentata pe prevederile  art. 2 lit. j coroborate cu art.24 lit. c ale OUG21/2004 privind  Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta ,si a fost facuta  in scopul amenajarii unei  statii temporare de transfer(transbordare) deseuri menajere ,pentru a debloca situatia de fapt.

Pentru ca nu imi permit sa-i pun la indoiala capacitatea decizionala si de interpretare corecta a legislatiei in vigoare, nici sa cred ca in spatele acestor tergiversari  ar sta calcule electorale meschine, il informez pe Domnul Prefect ca “balbele”institutiei pe care o conduce pot pune in pericol sanatatea locuitorilor comunei Floresti.

 

Adrian OROS

Subscribe To Our Newsletter

Comunitatea civica din Floresti, un zero barat !

Da, la 12 persoane timp de 6 ore si alte 6 venite pentru 2 ore...

Închide