Untold 2017 bate toate recordurile

Pop, synthpop, electro, rap, hip hop – vorbim despre genurile muzicale care s-au auzit la festival. Peste 100.000 de oameni, români şi străini, au trăit sentimente unice pe Cluj Arena, unde, după cum o spun chiar ei, se scriu poveşti frumoase, pe ritmuri electrizante.

Îndrăgostiţi de România, dar şi de fetele frumoase de la noi, artiştii nu şi-au dezamăgit nici de această dată fanii.

Cel mai aşteptat artist a fost DJ-ul olandez Armin Van Buuren, omul care a stat pe scenă peste 5 ore şi a mixat până ce soarele era deja de trei suliti pe cer, la 8 şi jumătate dimineaţă, a spus:  “Sunt super încântat de faptul că am fost din nou invitat la UNTOLD. I-am iubit din totdeauna pe fanii mei de aici din România, dar nu m-am aşteptată niciodată să vină atatia oameni să mă vadă pe mine, un tip de 40 de ani, din Olanda.”

La înălţime a fost şi DJ-ul Lost Frequencies: “Este unul dintre festivalurile mele preferate. Mulţimea de aici este foarte, foarte, foarte tare.”

Alan Walker a declarat jurnaliştilor că e pentru prima dată în România. ”Din ce am văzut pe instagram şi pe net, aici e absolut nebunie. Abia aştept să intru pe scenă, e ceva senzaţional. E o onoare să urc aici pe această scenă, să fiu invitat aici.

După show-ul sau, Dannic a declarat: „Publicul românesc este unul dintre cele mai calde din câte am întâlnit, întotdeauna ştiu fiecare cântec din lista pe care am să o cânt, este minunat să îi revăd”, a spus artistul înainte de concert. El a mai spus că Untold devine un concurent puternic pentru Tomorrowland şi este surprins de amploarea pe care festivalul o are de la un alt la altul.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual (începând cu 2005) în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone.

In acelasi timp, polițiștii și jandarmii clujeni au aplicat, pe toată durata festivalului Untold, 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 92.937 lei și 20 avertismente scrise. Au fost înregistrate 45 sesizări privind săvârșirea unor fapte penale.

În domeniul situațiilor de urgență, 1716 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor și asistență medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor și prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locațiile unde au loc activități ale festivalului.

În 44 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecțiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc.

Nu au fost sesizate situații care să impună intervenția patrulelor mobile de prevenire și stingere a incendiilor din perimetrul festivalului, pe durata desfășurării acestuia.

Asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a implicat angrenarea a peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri și piloți ai Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca.

In acelasi timp, Untold scoate la lumina si clmea prostiei. Un preot ortodox din Cluj-Napoca a scris pe pagina sa de Facebook: „Până când ne veţi batjocori credinţa cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniţi pe Maică Domnului şi credincioşii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecaţi cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice? Dacă nu vă e ruşine de mulţimea de oameni pe care îi obligaţi să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să vă temeţi. Ne-am săturat de festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot în care va închinaţi nenumitului aducându-i ofrandă energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care aţi întunecat pe toţi care puteau opri această blasfemie. Înţelegeţi odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem şi voi să ne tot insultaţi? Noi n-avem ţinte şi dorinţi ce pun pe alţii suferinţi. Voi de ce aveţi? De ce stresaţi populaţia Clujului? De ce nu va e milă de copiii din Spitalul de lângă parc? De ce râdeti de bătrânii care nu pot dormi în tot Clujul din cauza voastră? De ce trebuie să fugim din faţă voastră că să fie bine? Oare paguba spirituală, socială, psihică, energetică, s.a. nu e mult mai mare chiar decât câştigul financiar al celor puţini? Aţi spurcat oraşul nostru cu poluarea fonică şi spirituală din aceste zile de POST. Va trebui să facem sfeştanie în parcul mare că să ne mai putem duce copiii!“

Cum spuneam, UNTOLD 2017 a batut toate recordurile. Si la distractie si la reactii aberante. 

newest oldest most voted
Notify of
Mandrean Paul
Guest
Mandrean Paul

Respect pentru toti cei implicati in organizarea IMPECABILA a UNTOLD 2017.

Adevarul despre vitamina D

Lumea moderna este bântuita de epidemia deficientei de vitamina D, aceasta epidemie fiind de o...

Închide