24/01/2021

Uniți, Salvăm, Toată România !

Câte de frumoasă lozinca fostei opoziții.

Fără penali în funcții publice !

șî

iată cum ne salvează guvernul Orban :

  1. În mai puţin de trei luni de la instalarea în funcţie, Cabinetul Orban a împrumutat 40 de miliarde de lei, reuşind să bată “performanţele” fostului guvern, care împrumutase în primele cinci luni ale anului trecut 33 de miliarde de lei, iar la sfârşitul lunii august ajunsese la 58,3 miliarde de lei. Ultimul împrumut, în valoare de trei miliarde de euro (14,5 miliarde de lei), a fost contractat marţi, iar îngrijorător este şi faptul că dobânzile la care se împrumută guvernul sunt în urcare, ceea ce duce la creşterea sarcinii fiscale lăsate moştenire.
  2. „Organizațiile de mediu au identificat, prin metode științifice bazate pe date serioase din teren, în cadrul unui pro­iect pan-european de proiectare a au­tostrăzilor «verzi» (prietenoase cu me­diul), numeroase trasee folosite de urși care intersectează (sau chiar se suprapun perfect peste) traseul Autostrăzii A8 între Târgu Mureș și Ditrău. Pe acest segment, în studiul de fezabilitate din 2010, nu există ecoducte care să permită permeabilitatea (trecerea urșilor dintr-un habitat în altul). Tunelurile și viaductele, conform datelor culese de experți, nu sunt suficiente sau nu sunt bine amplasate”, spun reprezentanții organizației pe pagina oficială de Facebook a Asociației.
  3. #șîeu face la Iași o manifestație împotriva Președintelui Klaus Iohannis, în care se cere constructia de autostrazi intre regiunile istorice, deci si cu Transilvania.
  4. Guvernul Orban nu are banii de pensii si salarii, desi Presedintele semneaza cresterea lor.

N.r. Cine vrea să salveze chiar toată România, in conditiile astea ?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Soluții de tratament la efectele SARS ale coronavirusului. De ce nu sunt mediatizate ?

Acesta nu este un virus produs de guvernul american pentru decimarea populatiei. Are solutii de...

Închide