Unde este pasajul de supratraversare peste calea ferată în zona Tăietura Turcului – Tudor Vladimirescu domnule primar Emil Boc?

 

Într-o lună, toamna ne găseşte cu aceleaşi probleme de trafic în Cluj-Napoca, revenirea studenţilor în oraş şi începerea şcolii pentru elevi va duce din nou la blocarea circulaţiei, în tot acest timp Emil Boc şi consilierii PNL Cluj neavând nicio soluţie viabilă pentru rezolvarea problemei.

Un punct nevralgic de pe harta rutieră care contribuie substanţial la blocarea traficului este trecerea peste calea ferată în zona Tăietura Turcului – Tudor Vladimirescu, unde Emil Boc şi consilierii liberali au promis construcţia unui pasaj de supratraversare care urma să contribuie substanţial la fluidizarea traficului din zonă.

“Promisiunea realizării pasajului de supratraversare peste calea ferată în zona Tăietura Turcului – Tudor Vladimirescu nu a fost onorată, la fel cum nu au fost onorate cele mai multe promisiuni electorale realizate de Emil Boc.

Realizarea pasajului de supratraversare ajută la fluidizarea traficului în zonă, subiect adus în atenţia autorităţilor în nenumărate de rânduri de clujenii din cartierul Grigorescu.

Emil Boc  se îngroapă în studii de fezabilitate dar nu finalizează nimic. Au trecut deja doi ani de la alegerile locale şi niciun proiect major finalizat nu putem trece în dreptul lui!” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

 

 

Lecție de drept internațional pentru cei ce se pretind cunoscători

  O problemă de drept internațional a fost generată de autoturismul având numere de înmatriculare...

Închide