Unde ati depozitat gunoaiele, d-na Livia Baica ?

Cand lovesti o comunitate cu atata sete, cum a facut Quatro Eco Salub cu Florestiul, QES,  cea mai penala firma de strans deseuri menajere,  te intrebi ce pile are administratorul Quatro Eco Salub de ramane inca cu licenta de functionare. Vede DNA-ul Bucuresti de ce.

Desi in repetate randuri, am sesizat neindeplinirea caietului de sarcini, iata ca au aparut noi sesizari la redactie.

In temeiul legii 544/2001, vom cere sa ni se explice unde s-au depozitat gunoaiele pana la momentul preluarii de catre Strict Prest SRL. intr-o situatie de criza profunda, a deseurilor menajere din intreg Florestiul.

Si pe ce cereti bani prin Tauti si amenintati oamenii !

Ma, baieti,  hai, luati parul la mine. Gilau tine de Romania. Iar romanii au aceleasi drepturi ca romii, chiar si acolo.Ca va leg pe toti, hoti nemernici si parsivi ce sunteti ! Stiti voi bine la cine ma refer cu hotia ! Am eliberat Florestiul de voi, indiferent care a fost pretul. Maine va dau in gat  si sa nu credeti ca la Cluj,  sa va sature dracul de ban facut pe nemernicie.

APM Cluj, Garda de Mediu Cluj sa isi faca treaba. Suntem cu ochii pe voi. Ca urmeaza alte plangeri penale, sesizari. Iar Chereches Aurel, prefect, nu-i Vuscan. Nu va mai merge.

Vrem sa stim exact unde sunt gunoaiele florestenilor. Unde le-ati dus, d-na Baica ? Vreti chiar sa aduc organele de ordine ? Credeti ca Sfarlea mai face ceva fara Vuscan ?  Daca iau foc gunoaiele, ca vorbim de un munte de gunoaie, ce faceti ?

 

Distrugerea si faradelegea continua :

Munti de gunoaie tronează pe marginea drumului care trece prin localitatea Someșu Cald, și care face legătura între lacurile de acumulare ale județului ClujDrumul este tranzitat de foarte mulți turiști care merg la Tarnița sau care urcă spre Mărișel sau stațiunea Beliș – Fântănele. Priveliștea care îi întâmpină este dezolantă, arata Stiri de Cluj.

Satul Someșu Cald face parte din comuna Gilău, iar colectarea deșeurilor este făcută de compania Quatro Eco Salub, la care acționar este chiar primăria. Societatea are mari probleme, neputând colecta la timp deșeurile, motiv pentru a fost ”dată afară” din Florești și înlocuită cu un alt operator.În Gilău, se pare, că deșeurile sunt colectate cu întârziere sau deloc.

 

Aici sunt banii dumneavoastra :

ȘOC ! Quatro Eco Salub și Baica executate silit cu 51.000 lei pentru shopping de perdele, covoare, podele, HORECA ?!, arata cotidianul de stiri floresti-gilau.ro.

Se arata ca baiatul primarului din Gilau si-a facut pensiune pe fonduri europene. Si ca AX Perpetuum a executat-o silit pe Livia Baica. Doar ca AX Perpetuum se ocupa cu vanzare de produse, ca perdele, lenjerii si alte textile, si pardoseli, servicii de transport si consultanta.

Dar noi nu facem decat sa relatam. Legaturile le fac altii. Organele abilitate. Iar fostul vinovat de serviciu, primarul Horia Sulea, are Florestiul curat. Iar ceilalti primari sa isi faca treaba.

Iata ce iese de sub mana Quatro Eco Salub :

 

Postarea lui Vlad Plesa de pe facebook, nu mai lasa loc de comentarii :

 

Posted by Vlad Plesa on 8 August 2017

Subscribe To Our Newsletter

DNA intra pe turnanta TelDrum si da peste Europrotect Security SRL

TelDrum a participat ca „terț susținător”. Numai în ultimii trei ani, această societate înființată se...

Închide