Ultima noapte de dragoste si prima in razboi ?

„Conturile Secrete ale României alimentate si de teroristul Hayssam se numesc «Orhideea» şi «Allegretto»”.- afirma Ohanesian.
Cum s-a facut alimentarea acestor conturi si de cine ? De Omar Haysam ? Sunt conturi din dosarul „Armamentul” folosite de SIE, pentru situatii ca cea de razboi.
Spuneam de prima noapte de razboi. Si ultima de dragoste. E Valentine’s Day.
Franta si Germania se pot caracteriza ca fiind lovite de un atac de panica in fata Rusiei.
Întâlnirea de la Minsk s-a vrut să fie una a democraţiei, a negocierii, a consensului. S-a dovedit însă a fi (după cum era de aşteptat) un simplu joc de imagine şi o slăbire a puterii Europei în faţa unui agresor. Ce întâlnire democratică? Ce discuţii? Ce consens? Ce negocieri se pot duce cu un om care a declarat că soldaţii ruşi au invadat Ucraina „din greşeală”, aceştia nesesizând traversarea graniţei cu Ucraina?
Romania se afla in razboi cu Rusia alaturi de SUA. Europa este efectiv jalnica. Cu exceptia Poloniei, care este o tara in care frica de Rusia a devenit istorie.
Romania este o prada neinsemnata pentru Rusia. Motiv pentru care nu va fi atacata curand. Zambesc amar cand imi amintesc un banc, scrisoare a unui terorist trimis in Romania

Zalutam cu rezbekt, Jefu.Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.
Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum..!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam…
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin!Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !
Jefu, ma indorg acasa!

Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.

Parafrazez spunand ca nu trebuie sa ne atace Rusia. Ne-o facem singuri. Asa ca hai sa ne iubim femeile, pana nu emigreaza si ele. E sfantul Valentin. Dar repede, sa nu vina rusii !

Subscribe To Our Newsletter

Poligonul (mic) intra in domeniul public al comunei Floresti. SMGAR si MAPN si-au dat acordul!

Ordinea de zi a sedintei Consiliului Local programata pentru ziua de luni, 16 februarie, ora...

Închide