31/10/2020

Uite cine vorbeste. Tatoiu si Iulia Albu critica tinuta lui Iohanis

Tinuta abordata de Presedintele Iohannis la vizita de la baza militara Mihail Kogalniceanu unde s-a intalnit cu președintele Comitetului Militar al NATO, general Petr Pavel, a entuziasmat Romania. 

Era gata – gata sa zic „toata Romania” dar asta i-ar fi exclus pe critici din tara. Fiindca nu aveau ce critica, RTVistii lui Ghita, preluati, mai apoi si de Antena 3, au invitat-o pe Monica Tatoiu (mare „experta”, mare, in ale modei)  sa-si dea cu parerea. Si si-a dat, cu parerea… de pereti. S-a scandalizat „doamna” pentru ca presedintele a purtat camasa cu maneca scurta (la mare si la mult peste 30 de grade!!!!) Invocand nu stiu ce norme de protocol (cu siguranta d-na e „experta” in protocoale militare) Tatoiu s-a indignat pana la rosu pe „baza de maneci”.

La fel de indignata a fost si „fashionista” Iulia Albu (mai cunoscuta sub numele de „doamna cu gaina”) dar, la final, l-a „iertat” pe Presedinte si i-a dat totusi nota maxima. „Aceasta era o cămaşă cu mânecă scurtă, ceea ce este o greşeală uriaşă pentru domnul preşedinte. Trebuia să poarte una cu mânecă lungă. Această atitudine atât de relaxată nu este de acceptat sub nicio formă, dar îmi plac foarte mult aerul şi ochelarii domnului preşedinte. Şi până la urmă într-o zi călduroasă, omul mai simte nevoia să-şi dea jos şi sacoul! Aşa că pentru curaj […] şi pentru că a ştiut să-şi asorteze corect cureaua cu încălţămintea îi dau nota -10 + 20”, a spus Iulia Albu.

Intre timp, nederanjati de lungimea manecilor camasii presedintelui, multi romani s-au simtit inspirati si au facut o multime de montaje haioase inspirati de tinuta abordata de Iohannis la vizita de la baza militara. Enjoy!

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Cluj:NU vom fi o naţie de hoţi! Apărăm democratia!

Guvernul Tudose a elaborat un proiect de act normativ, numit Codul Administrativ. Proiectul prevede, printre...

Închide