U Cluj vrea abonamente pentru meciurile jucate fără spectatori

Clubul de fotbal U Cluj intenţionează să adopte o atitudine proactivă în contextul iminentelor suspendări repetate ale accesului fanilor grupării pe stadionul Cluj Arena.

După ce, în urma violenţelor din runda trecută cu Steaua, stadionul a fost suspendat 2 etape, iar fanii s-au solidarizat cumpărând bilete pentru a ajuta clubul, conducătorii şepcilor roşii au hotărât să le facă o surpriză deosebit de plăcută acestora. Astfel, începând cu etapa viitoare, fiecărui suporter u-ist i se va realiza un abonament care va putea fi folosit doar în cazul suspendării terenului de către LPF. „Dacă tot vor să ajute jucătorii, fanii U trebuie să înţeleagă că doar prin sacrificiu personal pot salva ce-a mai rămas aici. Suntem mândri că fiecare suporter îşi va lua de la gură pentru a se jertfi întru binele acestei echipe! Clujenii trebuie să înţeleagă că, în calitate de fotbalist, nu-i uşor să te descurci cu 1000 euro pe lună, în condiţiile în care numărul barurilor şi a saloanelor de masaj este în creştere”, a declarat un membru al staff-ului U dintr-un Q7.

Dacă pentru ultimul meci cu CS Severin fanii au colectat în jur de 10 mii de lei, Clubul Universitatea speră că, la următoarele meciuri, banii strânşi să fie mult mai mulţi. Pentru acest lucru, U va angaja mai multe persoane care vor avea sarcina precisă să vâneze prin oraş toţi suporterii care arborează însemnele clubului, precum şi maşinile cu numărul de înmatriculare în format CJ-XX-UCJ şi care au pe oglinda retrovizoare câte-un fanion alb-negru.

Subscribe To Our Newsletter

Previzuini care pot deveni realitate: aerostate orbitale – laboratoarele viitorului?

Zborul – visul care frământă omenirea de milenii Devenită de-a lungul timpului o obsesie pentru...

Închide