Trupe din Floresti, Cluj in teatrul de operatiuni din Kabul, Afganistan

Primarul localitatii Floresti, Horia Sulea,  arata :

Timp de șase luni, un detașament din cadrul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene Andrei Mureșianu – Florești se va afla în teatrul de operații Afganistan la Kabul, în HQ al Comandamentului NATO. Comandant al detașamentului Army Institutional Advisory Team, rotația a 6-a, este locotenent-colonelul Vasile Bătinaș, floreștean de-al nostru. 
Detașamentul va sărbători acolo, în Afganistan, la Kabul, atât Ziua Armatei – 25 Octombrie, cât și, mai ales, Ziua Națională a României – 1 Decembrie. 
Cu onoare și mândrie, ca un act de normalitate, personal și ca primar al comunei Florești, am asigurat un minim de materiale de prezentare Detașamentului (steaguri, fanioane, drapele, plachete, insigne, etc). 
Toate acestea pentru ca militarii români și floreșteni să poată prezenta România și Floreștiul, cu onoare și mândrie, colegilor din NATO, cu ocazia celor două momente importante amintite. O mică parte au ajuns deja în Afganistan, restul vor urma…
Misiune ușoară și vă așteptăm sănătoși acasă !”

Domnul locotenent – colonel Vasile Batinas :  „Asiguram comunitatea din Floresti ca-i vom reprezenta cu cinste, atat ca floresteni cat si ca romani!”

 

Subscribe To Our Newsletter

Pică Dragnea

Surse spun că Dragnea se va întoarce gata să dea foc la țară. Și-l consideră,...

Închide