Traian Basescu la Cluj-Napoca

PDLPe surse:

 

Preşedintele Traian Băsescu se află cazat la Hotelul Opera Plazza din Cluj-Napoca. Acesta va aduce în această seara la aceeaşi masă consilieri locali , consilieri judeţeni din partidului PDL şi alţi membrii importanţi pentru a îi convinge pe aceştia să aleagă Fundaţia Mişcarea Populară.

Mâine, Fundaţia Mişcarea Populară va organiza o dezbatere publică intitulată „Statul de drept – între modelul european şi realitatea din România”, la Casa de Cultură a Studenţilor. La dezbatere s-au anunţat mai mulţi membri fondatori ai Fundaţiei Mişcarea Populară: fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, lideri şi deputaţi ai Partidului Mişcarea Populară ca Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda. Primarul Emil Boc va fi prezent de asemenea, acesta a declarat că va merge în calitate de vorbitor însă tot sursele noastre au afirmat că Train Băsescu vine la Cluj-Napoca pentru a-l convinge pe fostul premier să se alăture Fundaţiei Mişcarea Populară.

 

Rămâne de văzut dacă Emil Boc va „trăda” sau nu partidul PDL şi mai ales rămâne să numărăm consilierii locali şi judeţeni care se vor lăsa seduşi de verdele din curtea vecinilor.

Subscribe To Our Newsletter

Fosta presedinta a CSM abuzata de justitie?

Absolut uluitor ce hal de spectacol a putut oferi fosta sefa a CSM procuroarea Oana Haineala (foto) la...

Închide