Traficul spre DNA Bucuresti, blocat de apropiatii lui Dragnea. Urmeaza retineri ?

Sectia de procurori a Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a avizat in unanimitate, luni 28 martie 2016, numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat la sefia DNA. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Lotul 1 :

Fostul ministru Eugen Teodorovici a ajuns miercuri, la ora 14.00, la sediul DNA. Acesta a afirmat că a fost citat în calitate de martor.

Teodorovici a intrat la DNA la două minute după Sevil Shhaideh.

Lucian Bode, fost ministru al Economiei, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul referitor la campania electorală din anul 2012.

 „Am venit în același dosar din 20 februarie (…) finanțarea campaniei electorale din 2012. (…) Eu eram membru în Biroul Permanent al Partidului Democrat Liberal”, a precizat Bode, la intrarea în DNA.

Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că Adrian Gâdea ar urma să ia parte la acte procedurale efectuate de anchetatori în dosarul „Belina” în care acesta ar fi urmărit penal pentru abuz în serviciu.
Lotul 2 :

Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție.

In curs

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că vicepremierul urmează să ia parte la acte procedurale efectuate de anchetatori în dosarul „Belina”, în care aceasta este urmărită penal pentru abuz în serviciu.

Subscribe To Our Newsletter

Tise ii da galben lui Ciceo, dar e ultimul avertisment !

Conducerea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj manipulează și dezinformează angajații aeroportului, amenințându-i că vor fi...

Închide