Toamna eliberarii noastre de mafia rosie. Incepe valul de proteste

Deja ne cunoastem pe nume, dupa atatea proteste duse impreuna. Ne-ati imbolnavit vietile, ati distrus pana si speranta. Asteptati protestele de la Ordonanta 13, cand eram cuminti si va spuneam sa lasati DNA sa lucreze ?

Acum va fi altfel. Pe multi dintre noi ne-ati aranjat bine in spitalele vosatre comuniste, dar inca traim. Si nu vrem decat sa traiti cum traim noi. Dinte pentru dinte, stiti chestia aia ?

Nu m-am dat la o parte. Ne-ati dat casele strainilor, ati nationalizat cat ati putut din intreaga Romanie. Ati vandut in 27 ani toata munca parintilor nostrii. Acum aveti bani si putere. I-ati omorat pe legionari in inchisorile voastre spurcate, i-ati batut si i-ati ingropat mai multi laolalta.

Vreau sa stiu unde se odihneste unchiul meu, scarbe ordinare comuniste ?

Si vreti proteste pasnice. Nici noi nu folosim litera G din alfabet. Adica nu glumim, sa fie clar.

 Noi proteste sunt anuntate pentru duminica, 1 octombrie, in tara, dar si peste hotare. „Ne-am saturat de cat ne-ati furat!” este sloganul sub care toti cei nemultumiti de guvernarea PSD-ALDE sunt invitati sa se manifeste public, venind in Piata Victoriei din Capitala.

Mobilizarea s-a facut pentru ora 19:00, pe pagina special dedicata evenimentului. Organizatorii manifestarii sunt membrii grupului „Rezistentii din Piata Victoriei”.

„Ne fura la benzina, la TVA, ne fura educatia copiilor, ne fura sanatatea, pensiile, ne fura asfaltul si soselele, ne fura padurile, ne fura muntii si minele, ne fura apele, ne fura Dunarea cu insule cu tot, ne fura VIATA, ne fura TOT!

Vor sa ne fure si dreptul la o justitie libera si independenta!

Romani, ne-am saturat! Ne vrem viata inapoi! Vrem oameni competenti la conducerea tarii. Fara penali in politica! Vrem justitie libera si independenta, nu coruptie.

Haideti sa ne aparam drepturile! Cu cat suntem mai multi, cu atat suntem mai puternici!”, este mesajul postat de organizatori pe pagina evenimentului.

Aproape 5.000 de internauti s-au aratat interesati de acest nou protest antiguvernamental.

De asemenea, au fost anuntate proteste in mai multe orase din tara si de peste hotare: Timisoara, Oradea, Sibiu, Iasi, Galati, Constanta, Milano sau Zurich.

„In orasele in care nu este creat eveniment, indemnul este ca sa iesim in strada la ora 19:00 la locul de protest unde s-a protestat in luna februarie (Prefectura, Primarie sau Piata centrala) „, se arata pe pagina Rezistam, Insistam, Reusim, unde sunt prezentate mai multe detalii privind locurile de adunare:

Subscribe To Our Newsletter

Atentie la legislatia referitoare la radiourile online

Tocmai ce am gasit pe UPFR.ro (Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania) cum ca ei...

Închide