Tineretea a facut diferenta la Festivalul toamnei germane de la Cluj-Napoca

Atunci cand Herbert Groenemayer iti canta in casti, iar in Marienplatz, Muenchen, nu ai fost doar in vizita, spiritul zilelor germane este complet altul. Observi incercarea din partea unora de a impresiona prin prezenta si stil oaspetii germani, o atitudine romaneasca menita sa atraga atentia asupra posibilitatilor autohtone de business.

Daca dupa distractia din Diesel am ajuns sa ne cunoastem mai bine, discutiile au depasit faza initiala de rigiditate, urmand un curs natural si firesc. Standurile firmelor prezente in P-ta Unirii, au dovedit per ansamblu o abordare profesionala. Indiferent ca a fost vorba de Bosch sau Siemens, de Universitatea de Stiinte Agricole, am intalnit un aspect clasic in abordare.

Voi remarca doua standuri, care mi-au atras atentia prin calitatea umana a personalului menit sa promoveze modelul organizational specific celor mai puternice natiuni ale lumii, USA si Deutschland.

La Sykes, d-ra Diana Sechel este un psiholog experimentat la numai 23 de ani. Vocatia se simte in gestica si abordare, facand invidiosi poate chiar PR consacrati. Se simte modelul american in privire, tinuta business impecabila. NLP folosit in punctarea elementelor forte, ajutata de un designer care face diferenta prin mesaj si armonia culorilor, intr-un stand  peste cele din pavilionul 8 CEBIT, Hannover, Deutschland. Outsorcingul e la cote de abordare multidimensionala si totodata plurilingvistica, gratie tineretii si fortei de impact a d-rei psiholog Diana Sechel.

dianad

O discutie care da sperante este si cea purtata cu d-ra Monica Felecan, de la Klausenwerk. Realitatea se pare ca bate filmul, Monica se intorce in Romania dupa ce a crescut si a invatat in Deutschland. Cu incredere in viitorul sau si al firmei, pe care o reprezinta cu mult profesionalism.

monica

Festivalul a avut si inedit, prin prezenta Alteței Sale Regale Principele Radu al României , a mai multor personalitati din lumea artistica si de business.

radu pictor

Subscribe To Our Newsletter

Raspunsuri germane la intrebari incomode

Zilele culturii si economiei germane au debutat cu o atmosfera destul de relaxata. Organizare fara...

Închide