Taximetristii cu licente eliberate de UAT Floresti s-au intalnit cu primarul Horia Sulea. Vezi ce au discutat!

Primarul localitatii Floresti, Horia Sulea, a avut in aceasta dimineata o intalnire cu detinatorii licentelor de taximetrie eliberate de catre UAT Floresti. Intrevederea a avut loc in sala de consiliu local si la aceasta au participat un numar redus de taximetristi, aproximativ 25.

taximetristi sub cetate gaz tevi 001

Dupa intrevederea cu edilul localitatii, taximetristii au prezentat documetele solicitate, in special zeturile pe ultimele sase luni si care reprezinta dovada activitatii sau a neactivitatii.

UAT Floresti a eliberat pana astazi 97 de licente pentru 77 de persoane fizice autorizate sau juridice (n.red. SRL-uri).

taximetristi sub cetate gaz tevi 003

„V-am chemat pentru ca am destule informatii si corecte pe deasupra ca nu toti detinatorii de licente de taximetrie eliberate de UAT Floresti isi desfasoara activitatea dupa normele si legislatia in vigoare. In plus, am informatii ca unii dintre colegii dumneavoastra si-au scos la vanzare licentele de taximetrie. Fiti siguri ca le vom retrage, iar altii nu au mai iesit la munca de luni bune. Asa se explica numarul tot mai mare de comenzi neonorate la timp sau chiar deloc. Populatia a inceput sa  va reclame si va atentionez ca cei care nu-si vad de profesia aleasa isi vor pierde licentele”, le-a spus primarul Horia Sulea taximetristilor prezenti.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Guvernul dă lovitura românilor. Ce urmează să facă ANAF

Proiectele celor două Coduri fiscale aprobate, miercuri, în ședința de Guvern vine cu noi măsuri...

Închide