Tăriceanu, achitat in primă instanță

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au achitat marti pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in procesul in care este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Decizia nu este definitiva.

“Toate declaraţiile pe care le-am făcut au fost făcute sincer, cu bună-credinţă. Mă consider nevinovat şi nu am dorit să îngreunez cercetarea penală sau tragerea la răspundere a inculpaţilor. Acuzaţiile se bazează pe mistificări şi contradicţii grave. (…) Am detaliat şi în ce a constat legătura cu Dan Andronic şi durata şi în ceea ce îl priveşte pe Tal Silberstein. Este un proces de intenţie şi se doreşte cu totul şi cu totul altceva decât scoaterea la lumină a adevărului. (…) Se fac foarte multe broderii şi supoziţii, care unele dintre ele nu se găsesc astăzi în rechizitoriu”, a declarat Tăriceanu.

Se pare ca Statul Paralel nu s-a regasit in sentinta celui de al doilea om in Stat in realitate, ci numai in acuzatiile facute de Tariceanu, la un presupus Stat Paralel. Dovada este sentinta de fata.

Sentinta poate fi atacata cu apel in termen de 5 zile.

 

Marius Nicoară sună retragerea către primari inapoi in PNL

  Marius Nicoară sună retragerea inapoi in PNL. Desi a cochetat cu Tăriceanu, se pare...

Închide