Target DNA : C.N.A.D.N.R. !

cnadnr

E mult prea multa debandada intr-o institutie publica. Baietii „destepti” din CNADR cred ca se poate chiar orice. Inclusiv umilirea unei comunitati intregi, de 35.000 de suflete, Floresti, judetul Cluj.

Binomul SRI-DNA a intrat adanc in sistemul mafiot romanesc de cheltuire abuziva a banului public.

Un cunoscut avocat din Cluj Napoca este in vizorul DNA, alaturi de un executor judecatoresc, dupa ce au executat silit Compania Nationala de Autostrazi.
CNADNR a ramas fara circa doua milioane de euro. Ioan Baras, avocat in Baroul Cluj, a reprezentat legal si Compania de Autostrazi (CNADNR) intre anii 2008 si 2010. Dupa incetarea contractului, acesta a invocat o clauza penala pentru rezilierea unilaterala a contractului si ar fi urmat sa primeasca suma pe trei ani pe care Compania o plateste bugetului de stat pentru ca nu a angajat persoane cu handicap, adica 7,71 milioane de lei. Pe langa aceasta suma, Baras a cerut executarea CNADNR si pentru suma suma de 921.518 lei.
Procurorii DNA sustin ca banii s-au luat din bugetul CNANDR fara nicio sentinta. In luna aprilie 2013, avocatul Baras i-a cerut executorului R.S. sa execute suma de 7,71 milioane de lei. In 7 mai 2013, executorul a luat banii dintr-un cont aflat la BCR, Sector 3. Pe 8 mai, Judecatoria Sectorului 3 a suspendat orice forme de executare, sustin procurorii.
Pe 1 octombrie 2013, Judecatoria Sectorului 3 a anulat formele de executare si a dispus ca executorul sa restituie intreaga suma in conturile CNADNR. In 3 octombrie 20013, avocatul Baras l-a informat pe executorul R.S. ca CNADNR a pierdut procesul, adresa fiind un fals grosolan, potrivit documentelor DNA. Avocatul i-a cerut executorului sa ii achite suma de 7,71 milioane de lei, lucru care s-a si intamplat.
Procurorii DNA in acuza pe executorul R.S. ca nu s-a documentat despre soarta procesului si a facut platile in necunostinta de cauza.
CNADNR a depus mai multe reclamatii, inclusiv la Ministerul Justitiei si la DNA, deoarece nu a mai recuperat banii. Executorul a declarat ca nu este vinovat, pentru ca sentinta Judecatoriei Sectorului 3 a anulat doar actele de executare care au fost facute pe raza acestui sector din Bucuresti si ca el a executat doar conturi ale CNADNR deschise in Cluj Napoca.

 

Subscribe To Our Newsletter

Un alt inginer IT zdrobeste efectiv un parlamentar

„Sunt recunoscut internaţional ca unul din cei mai buni specialişti IT în aria mea de...

Închide