Targ de joburi pentru ingineri

Comunicat de presă

 În perioada 9-10 mai 2014 are loc, în Cluj-Napoca, ediția a II-a a Târgului de joburi pentru Ingineri și  Experți IT – BESTEngineer. Evenimentul, organizat de AVANZ Fairs&Events, are loc la Hotel Opera Plaza, în intervalele orare 10.00 – 18.00 (vineri), respectiv 10.00 – 17.00 (sâmbătă).

BESTEngineer este singurul târg de joburi dedicat în totalitate inginerilor  și experților IT. Evenimentul se desfășoară în mai multe orașe din România: Iași, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, București, Sibiu, Pitești, scopul său fiind acela de a pune în legătură companiile cu inginerii  și experții IT aflați, la rândul lor, în căutarea unor noi oportunități în carieră.

Pe tot parcursul evenimentului, intrarea este liberă, iar cei interesați vor putea sta de vorbă chiar cu reprezentanții departamentelor de HR ale companiilor prezente la târg.

 

12Prezentă pe piața românească din anul 1992, AVANZ Fairs&Events a devenit una dintre cele mai importante firme specializate în organizarea de târguri și evenimente din România, bucurându-se de o reputație bună atât la nivel național, cât și internațional. Printre obiectivele principale ale companiei se numără satisfacerea exigențelor clienților, adaptarea la cerințele pieței, aceasta presupunând abordarea de noi tematici expoziționale, noi locuri de desfășurare care să se ridice la standardele expozițiilor, atragerea de noi expozanți, dar și de investitori străini, care la rândul lor ar dinamiza piața muncii în România, dar și o creștere economică.

CONTACT:

AVANZ Fairs&Events

Tel:021.0317.79.83 /

Email: cv.bestengineer@avanz.ro

Site: www.bestengineer.eu / Facebook: BESTEngineer – Targ de job-uri pentru ingineri

 

Subscribe To Our Newsletter

Aici sunt banii Dumnevoastra !

Şedinţă de pomină a Consiliului Local Floreşti, judeţul Cluj, la doi paşi de municipiul Cluj...

Închide