Târg de artă caritabil, interactiv și distractiv + chef, event Maya Rotaru and friends

Vocea Clujului ii invita pe toti cei care nu confundă flower power cu o florărie, pentru cei care știu că The Doors nu e o marcă de uși metalice, pentru clujenii iubitori de muzică bună(Adi Munteanu -preambul Janistock), să vină la un eveniment marca Maya Rotaru, sora mea spirituală.

DJ-ii vor alterna, astfel încât Tibi Manascu, Radio Renegade, ex- Radio România, să poată să aprecieze acuratețea sound-ului. Mă voi băga și eu în seamă pe lângă el. Organizatorii sunt Psihartterra şi Urania Palace, parteneri media Radio Renegade și Vocea Clujului. Asta va fi în 15 Dec la 11:00 – 16 Dec la 03:00., in incinta Urania Palace, strada Horea nr.4, Cluj-Napoca.

Participă personalități din diverse domenii. Atmosfera este lejeră, de bun simț, fără fițe. Muzica va fi adevărată, amintind de ceaiurile tineretii noastre, a generatiei nascuta intre 1960 – 1980.

Din sumele încasate, 20% vor fi donate unui CLUB-dispensar holistic al Psihartterra, pentru bolnavii de cancer și alte boli cu prognostic grav, și în sprijinul familiilor lor. Am făcut demersuri inclusiv la Primăria Cluj. Proiectul va avea ca scop și formarea multidisciplinară a unor studenți la medicină, psihologie , asistență socială, arte plastice , teologie, etc, în scopul lărgirii orizontului de cunoaștere al acestora, precum și a activării lor ca voluntari.Orice participare la constituirea și desfășurarea activității acestui centru, este mai mult decât binevenită!

…artiștii pe care îi formez vor să participe și ei așa , cu 20% din ce vând sâmbătă la târg!

Mai demult am făcut eu un calcul…
Mi-a ieșit cam așa: dacă iți cumperi un tablou cu 1500 euro, și te bucuri de el zilnic, timp de 30 de ani, după care poți să îl vinzi sau să îl lași cadou sau moștenire…(de aruncat oricum nu se aruncă). vloric, este ca și cum ai renunța zilnic la jumate de țigară , sau un sfert de bilet de autobuz, sau ar curge apa la robinet un minut …
dar cine cere 1500 de euro pe un tablou?!
La târgul nostru, al trupei mele de psihartiști, prețul maxim va fi sub 1500 euro, și va începe sub 100.
vom avea:
exponate pe simezele Urania Palace
un stand cu antichități
artiști care vă vor prezenta lucrările
artiști care vor picta la fața locului,
o pânză mare pe care să pictați cu toții , care va fi scoasă la licitație

muzică bună,
vin fiert,
proiecții video
târgul se va incheia la ora 17.00
de la ora 21 facem al treilea chef de anul acesta , și ultimul!
consumația numai de la barul de incintă -Maya RotaruLeave a Comment