#TĂCEREA UCIDE !

CINE SCRIE ISTORIA PE ACEST GREU ÎNCERCAT PĂMÂNT STRĂBUN?

Mă întreb câţi dintre români îşi cunosc istoria Ţării şi Neamului românesc?

Câţi ştiu că ISTORIA LUMII a început la gurile Dunării, AICI, pe Tărâmul Românesc, în Ţara Zeilor? Istoria noastra nu începe cu “Dacia”, ci a început CU MULTE MILENII ÎNAITE!

Câţi ştiu că cea mai veche scriere din LUME s-a găsit la Tărtăria şi ne aparţine?

Câţî ştiu că teoria “latinităţii” noastre este falsă şi este răsturnată? Noi NU ne tragem din romani!

Câţi ştiu că limba latină este o limbă românească străveche? Aceste adevăruri sunt dezvăluite tocmai de savantul dr. Miceal Ledwith, fost consilier al papei Benedict. In Italia, aceste adevăruri sunt predate în şcoli. Câţi ştiu aceste lucruri?

Câţi dintre noi ştiu că noi suntem singurul popor care şi-a scris istoria în propriul nostru aur?

Dar de Cucuteni, Hamangia, Tărtăria, Vinca-Turdas, Gumelniţa, câţi au auzit?

De ce ni se ascunde istoria noastră străveche şi este înlocuită cu una mincinoasă?

De ce ni s-a furat mitologia (şi nu numai) de către greci, romani şi de alţii?

De ce ni s-au furat simbolurile noastre ancestrale (printre altele Crucea)? Toată omenirea le foloseşte fără să ştie că sunt ale noastre!

De ce zac în arhivele şi biblioteca Vaticanului documentele strict-secrete, ferecate sub cheie şi care (încă) nu au fost distruse, privind obârşia noastră pelasgo-getică? Cu ce drept? De ce?

De ce a spus Papa Paul al II-lea despre România că este “Grădina Maicii Domnului”?

De ce a spus, tot Papa Paul al II-lea, că “ TOŢI s-au temut, nu de Geţi, ci de Religia lor”?

De ce ni s-a furat/copiat (neîntrebat) Religia? Dacă s-ar cunoaşte începuturile creștinismului, s-ar zgudui toată lumea.

DE CE LE ESTE LA TOŢI FRICĂ DE NOI? De ce? De ce? De ce?

Pentru că suntem “NIMENI”?

Noi ne tragem din cel mai vechi şi cel mai măreţ si Nobil Neam de pe Pământ! Acesta este adevărul infailibil, bine ascuns!

NE-AU FURAT TRECUTUL ŞI VIITORUL, NE VOR SPUNE COPIII NOŞTRI

Este de-a dreptul uimitor şi de necrezut câte se pot născoci și în ce hal se poate maltrata istoria pentru a ascunde adevarul! Și asta graţie “academicienilor”, „istoricilor” grăbiţi şi rău-voitori, dispuși la tot felul de ticăloșii, cu condiţia să le meargă lor bine. Fără mustrări de conştiinţă!
Este și rămâne de neînţeles, atitudinea refractară a “istoricilor” lat(r)iniști faţă de această tematică și frica declarată a celor care, deși poate interesaţi de adevăr, de studierea lui, ezită totuși să facă acest lucru, pentru simplul motiv de a nu fi discreditaţi professional… şi cu conştiinţa cum rămâne?

Se știe că istoria este scrisă de către “învingători”, deci de cei ce ţin hăţurile în mână! Și pentru a împrăștia “adevărul” lor, au infiinţat o droaie de instrumente, pe bani publici, deci ai poporului, se înţelege.

Pe de altă parte trebuie menţionat, că statul român (!), politicienii români (?), plătiţi de popor (sau de cine?), nici ei nu știu pentru ce, NU susţin, nu numai cercetările arheologice, ei NU susţin NIMIC CE ESTE ROÂNESC! Ba dimpotrivă! Nici un proiect nu a primit vre-un contur în afara declaraţiilor efemere de două parale ale politicienilor semi-analfabeţi şi anti-români, totul este tergiversat, iar responsabilitatea este pasată de la unul la altul…
Industria ţării a fost distrusă cu bună ştiinţă, iar ţara noastră este vândută bucată cu bucată. Şi noi stăm impasibili!

UN DEZINTERES TOTAL care se vede cu ochiul liber și care este de-a dreptul strigător la cer! Unde s-a mai pomenit în lume, ca UN POPOR SA-ŞI OMAGIEZE ASUPRITORII? Unde??? La noi! Cum este posibil așa ceva? Pentru că noi tăcem şi suntem indiferenţi!

Aceasta este TRĂDARE ÎN MASĂ, iar cei ce TAC sunt și ei PĂRTAȘI! Trădare, mare sau mică, rămâne tot trădare!

S-A CREAT O LUME ARTIFICIALĂ

SUB-CULTURA este promovată sistematic și cu mare “succes”, de către întreaga Mass-Media (cu excepţia puţinelor medii “libere”) şi cu finanţări dubioase din străinătate. Cu bani se poate totul cumpăra, nu-i așa?
Spălarea pe creier nu există de azi, de ieri, și are ca scop distragerea atenţiei noastre spre lucruri banale, irelevante, minciuni și de multe ori inventate de acesti producători de Fake News, “specialiști” ai fabricii de minciuni și dezinformare! Informaţii distorsionate sau inventate ne sunt servite zilnic. Lucrurile reale, cu adevărat importante, care se petrec tocmai acum sub ochii noștri, sunt luate în derâdere, batjocorite, nu sunt luate în serios, și uite-așa realitatea trece ușor-ușor ne-observată.
Se promovează incompetenţa, necunoaşterea şi incultura. Se seamănă ură, violenţă şi dezbinare pentru dominarea maselor. Unirea nu este deloc binevenită!
Tot ce este grandios, tot ce este mai frumos și valoros într-o societate umană este terfelit în noroi și călcat în picioare! Mediocraţia și prostia au ajuns la loc de cinste. Naţionalismul, dragostea pentru Neam și Ţară sunt cotate ca o “rușine”, după părerea lor și trebuiesc combătute cu multă severitate, cu orice preţ. Agresivitatea, scandalul, minciuna sunt o realitate cotidiană. Criminalii, hoţii, trădătorii, ticăloșii sunt mari vedete și sunt la mare cinste, sunt admiraţi și omagiaţi de toată “lumea”… Ei sunt sărbătoriţi ca idoli! Şi iată că a apărut o nouă speţă de “sub-oameni”.

Și uite-așa ne fac să ne simţim “nimeni”, fără trecut și desigur, fără viitor, să ne fie “rușine” de ceea ce suntem! Să ne ascundem, mai bine în gaură de șarpe… și să tăcem pe veci.
Orice persoană cu o minimă inteligenţă îşi poate da seama de asta. Iar noi stăm impasibili!

INCOMPETENŢA, CORUPŢIA ŞI TRĂDAREA AU “INSTAURAT” SĂRĂCIA ÎNTR-O ŢARĂ BOGATĂ CA ROMÂNIA.

QUO VADIS, ÎNCORO ROMÂNE?

Asistăm la un exod (voit) fără oprire, cu pierderi incomensurabile, specialiștii noștri aleg calea străinătăţii, părinţi pleacă peste hotare, în urmă rămân familii dezmembrate, copii părăsiţi care cresc la bunici (dacă au norocul să îi aibe) pentru că părinţii pleacă în lume tocmai pentru a-și putea hrăni copiii rămași acasă, pentru a le ofere un trai de viaţă mai bun, nu în lux, ci unul decent… Nimic mai mult!

DIVIDE ET IMPERA! DEZBINĂ ȘI STĂPÂNEȘTE! O reţetă de success!

Dezbinarea socială a atins cote îngrijorătoare, şi asta ÎN ANUL CELEI MAI MARI UNIRI ale Românilor!
Clasele sociale, etniile sunt manipulate una împotriva celeilalte, generaţiile tinere sunt “asmuţite” împotriva bătrânilor și invers! Fiecare împotriva fiecăruia, de parcă nu am fi UN SINGUR POPOR! O tragedie!

Acest exod, această hemoragie de creiere din ţara noastră trebuie oprită urgent! Odată pentru totdeauna! Noi toţi suntem UNUL și UNUL este TOT! Unul este nimic fără celălalt. Suntem o Naţie, un Popor!
ROMÂNIA ESTE UNA SINGURĂ şi este a noastră! Să ne implicăm pentru ţara noastră, să o apărăm, ÎMPREUNĂ!
De ce să cerşim de la alţii, când noi stăm pe un tezaur? Noi asistăm impasibili la continuarea jafului ascuns sub numele de “reformă”.
Ţara înţelepţilor şi vitejilor de altădată, ce a ajuns?

SE DOREŞTE UN RĂZBOI CIVIL ÎN ROMÂNIA, UN RĂZBOI FRATRICID, ROMÂN CONTRA ROMÂN!

Este dorit să fim dezbinaţi (suntem!), să ne fie nouă ruşine de noi (ne este!), să ne predăm fără apărare, fără război (ne-am predat, aproape, prin indiferenţă!), să fim inculţi (marea majoritate a devenit!), să fim trădători (mulţi se lasă cumpăraţi cu mici, bere şi manele!), să fim suspicioşi (suntem!), invidioşi (suntem!), şi enumerația poate continua…

Da, suntem vinovaţi! Şi tăcerea ucide!
Cu văicăreli, injurii şi violenţă nu rezolvăm nicio problemă! Niciodată!

Să transformăm trădarea în unire, invidia în acceptanţă, ura în dragoste, incultura şi bârfa în cunoaştere, minciuna în adevar,
indiferenţa în apărare, implicare, laşitatea în curaj şi credinţă,
egoismul în recunoştiinţă, iresponsabilitatea în luare de poziţie şi respect, amorţeala în trezire!

În loc să ne sfâşiem între noi şi să aruncăm cu mocirlă unul în altul, mai ales pe FB, mai bine să ne deschidem larg ochii şi să ne ascuţim urechile, să pricepem CE SE ÎNTÂMPLĂ cu noi!
Cine face discordie, de ce, până când?

RĂSPUNSUL îl aveţi deja în colţul buzelor! Da, aşa este!
DE UNIREA NOASTRĂ CA NEAM, LE ESTE LA TOŢI FRICĂ! Da, să le fie frică!

NOI suntem toţi un Neam şi o Ţară, avem aceeași Mamă, avem același sânge, suntem toţi FRAŢI! Să ne iubim, să ne respectăm și să ne susţinem unul pe altul, SĂ NU MAI MOARĂ CAPRA VECINULUI, numai așa ne putem salva, este singura cale. Nimeni în lumea asta nu ne va salva, și nimeni nu are vre-un interes să ne salveze. N I M E N I !

Numai NOI o putem face, PUTEREA este în noi, NUMAI ÎN NOI! Puterea vine din înţelepciune, dragoste şi unire între fraţi.
Dezbinarea, ura şi prostia merg mână în mână. Ţara noastră este condusă de semi-analfabeţi anti-români. Ne esta clar acest fapt?

SUNTEM SĂRACI ÎN OAMENI POLITICI ŞI ÎN PATRIOŢI!

Avem nevoie de o “revoltă” pașnică, nu numai culturală, intelectuală. Cheia suntem NOI și se numește “împreună”! Unul cu altul și nu unul împotriva altuia! Numai așa se poate schimba ceva.
Nu avem nevoie de bogăţie și putere! Nu! Noi avem nevoie de respect, de un mediu sănătos, din toate punctele de vedere, de vecini buni, de conducători capabili şi iubitori de Ţară şi de Neam, avem nevoi…avem nevoie de o viaţă decentă, de un viitor pentru copiii noștri și pentru copiii copiilor noștri.

Este o aberaţie să credem că totul va fi bine fără să ne implicăm!
SUNTEM ÎN PRAGUL COLAPSULUI! Să luăm asta în serios!
Atitudinea noastră pasivă faţă de cei care ne vor “îngropaţi”, desfiinţaţi și scoși din istorie, ne face PĂRTAȘI. Să ne asumăm schimbarea!

Mediul haotic în care trăim, este o provocare pentru fiecare dintre noi, și totuși tocmai în aceasta perioadă de haos apar oportunităţi noi. Cele mai bune soluţii iau naştere şi se dezvoltă în haos. Haosul este în fond o nouă șansă! În haos se naște posibilitatea apariţiei unor personalităţi extraordinare, capete noi, luminate și șansa unei noi perspective, unui drum nou! Dacă mergem pe acelaşi drum, vom ajunge tot acolo. Dacă vrem să ajungem altundeva, mergem pe alt drum şi nu ne vom mai repeta greşelile!

Autor: Carmen PankauLeave a Comment