Surugiu polițistul dă în judecată Paraziții pentru piesa Antimiliție

 

Polițiștii îi dau în judecată pe membrii formației pentru o melodie în care artiștii jignesc Poliția Română. Este vorba despre piesa Antimiliție care are un mesaj ofensator la adresa Poliției. Anunțul despre contestarea în instanță a trupei a fost făcut de Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție din România (SNAP).

Cunoscut drept „regele sindicalistilor”, probabil datorita grandomaniei de a-si expune fatis nivelul de trai in fata bietilor politisti cotizanti, Iulian Surugiu pare sa-si fi revenit din corzile in care il impinsesera, pentru o scurta perioada de vreme, procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. Cei care l-au si retinut, acuzandu-l pe liderul sindicalist care se lipise de studiourile televiziunilor ca marca de scrisoare de o evaziune fiscala de aproape doua milioane de euro.
În schimb, la limita uzurparii unor calitati oficiale, Surugiu nu doar ca-si parcheaza celebrul Hummer prin curtile institutiilor de forta, in fata unor jandarmi inexplicabil de timorati, dar uite ca, pentru a da un ultim exemplu, pe data de 20 aprilie  „s-a teleportat” cu tam-tam-ul de rigoare si in biroul Liei Olgutei Vasilescu, nici ministrul Muncii neintelegand de ce toata aceasta presiune neoficiala. De parca inculpatul Surugiu ar depune toate eforturile de a submina o intelegere durabila, legala si pe termen lung intre guvernanti si sindicalisti.  Tocmai acum, cand lucrurile pareau sa intre in normal si politistii si celelate categorii de personal din cadrul MAI sunt la un pas sa obtina drepturile financiare binemeritate…arată Călin Tache de la National.

Cititi mai mult: https://www.national.ro/dezvaluiri/bomba-surugiu-arunca-in-aer-internele-580871.html/#ixzz5qpj8Zt8X
National

 



Leave a Comment