Suntem ostaticii prostiei și ai fricii !

Guvernul a decis, marţi, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, a anunţat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. O fi bine ? O fi rău ?

Un fapt clar este că fiecare gripă sezonieră are caracteristici distincte, vaccinurile nu au totdeauna efect – iar șocul produs de gripă prin febră, tuse, inflamații etc duce la deces în cazul cardiacilor, suferinzilor cu plămânii, cei cu probleme de circulație etc.

De ce fac asta? Opinia mea e că astfel se evită confruntarea directă! ”Cum să stau de vorbă cu nebunii, cu conspiraționiștii că NU există virusul, că oamenii nu sunt bolnavi etc.?!”. Asta spun cei care, în opinia mea,  nu vor o discuție cu datele pe masă, între specialiști !

Acest coronavirus a fost pe rand tip HIV virus, apoi tratat cu medicamente antivirale  si frica. Multa frica ! Cred că suntem ostaticii unei mentalitati reduse, tocmai datorita cercului stramt in care operam. Am devenit ostaticii prostiei pe care media ne-o inoculeaza. Dar exista si solutii. Freud spunea că orice stare de frică nevrotică, se poate trata cu un act sexual bine făcut.

Ce naiba așteptați ?

Opinie separată, dar excepțională ! Respect, Stima si Pretuire, domnule profesor Constantin Dulcan !

„Sunt rugat să îmi exprim o opinie despre pandemia cu Cornavirus.
În prezent, circulă în media o mulțime de păreri contradictorii care, in opinia mea, sunt mai degrabă expresii ale fricii, ale panicii care s-au extins în lumea întreagă.
Avem cu toții certitudinea uneia dintre cele mai dure experiențe pe care o trăiește omenirea, echivalentă cu psihoza unui război mondial.
Relativ la cele 2 ipoteze asupra originii acestui virus – naturală sau umană – nu avem suficiente argumente nici de o parte, nici de alta. Important este acum să stim ce trebuie să facem ca să ne salvăm!
Indiferent de originea sa, stim că virusul este o entitate biologică, dotată cu o inteligentă proprie, care pare să fie în competitie cu cea umană. Pentru moment constatăm că inteligenta virusului se află în avantaj, neputând însă să fie învinsă.
Rămâne un singur lucru de făcut dincolo de mijloacele recomandate de către medici: să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului.
Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai inalt decât cel al virusului.
Stim acum, grație studiilor de laborator, că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie.
Vibrațiile joase emise de gândurile si acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili fața de o mulțime de agenti patogeni, aducându-ne unde suntem!
Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea?
Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica. Vibrația sa ne situează sub cea a virusului.
Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim si simțim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur si simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată in viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută.
Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății.
In nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiti de tristețe, de frică, de slăbăciune în fata spectacolului funest la care asistăm.
Chiar izolati la domiciliu, putem să facem mișcare având la dispozitie o literatură bogată în acest sens.
Nu trebuie neglijată, de asemenea, igiena personală. Să nu uităm! Corpul nostru fizic este templul spiritului și mintea sănătoasă nu poate fi decât într-un corp sănătos.
Întrebat de discipolii săi, cum a vindecat un tânăr cu epilepsie, Iisus le-a răspuns: prin credință, rugăciune și post. In ciuda celor care pot fi sceptici la aceste sfaturi avem în clipa de față argumente științifice ferme, cu experiențe realizate de către oameni de știință. Aș cita ca exemple doar studiile efectuate la Universitatea Harvard și Institutul Inimii din California.
Este timpul să întelegem că am ajuns aici numai prin aroganța cu care am dorit să ne dominăm semenii, să-i denigrăm și să-i anihilăm. Suntem ceea ce gândim!
Suntem în al 12 -lea ceas. Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal.
Dumnezeu să ne ajute!”

 

Follow me!

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Iese la iveală tot, cu măștile și tot circul vostru, nenorociților !

După cum  CNBC.com  a raportat: «Din datele pe care le avem, se pare că este rar ca...

Închide