Subliminale nemascate

 

“Faceti-va un aliat din mintea voastra si veti obtine tot ce doriti de la viata!” (Mo Kalsi, lifecoach). Mo Kalsi este un fost antrenor sportiv al Angliei si life coach, care in anii 90 a dezvoltat o serie de tehnici numite “Mo Kalsi Subliminal Series”.

Iata cateva exemple:

GANDIRE POZITIVA

Esti o persoana care gandeste pozitiv. Esti invingator in interiorul tau. Ai pace interioara. Vezi oportunitati pozitive in toate situatiile pe care le intalnesti.  Gandirea pozitiva creeaza o viata pozitiva. Pe zi ce trece devii din ce in ce mai pozitiv.  In fiecare zi ai o parere din ce in ce mai buna despre tine. Esti mereu optimist si entuziast.  Ai o atitudine pozitiva.  Esti plin de entuziasm si abia astepti provocarile.  Acum te detasezi complet de toate situatiile, gandurile si emotiile negative. Acum indepartezi toate limitarile care te impiedica sa gandesti pozitiv. Iti place de tine. Te iubesti. Crezi in tine. Ai un nivel ridicat al stimei de sine. Esti impacat cu tine si cu ceilalti. Atragi noroc bun. Ti se intampla lucruri bune. Viata este distractive, palpitanta si plina de bucurii. Esti incredibil de norocos. Oportunitati noi si incredibile se indreapta catre tine tot timpul. Tot ceea ce faci are rezultate pozitive.  Succesul este peste tot in jurul tau. Castigi, reusesti, izbandesti in tot ceea ce faci. Esti pozitiv si fiecare experienta te invata mai mult despre succes. Te simti minunat. Fiecare situatie are un final fericit. Azi e o zi fantastica. Gandurile positive creeaza o realitate pozitiva in tot ceea ce faci. Sa fii viu este palpitant.  In fiecare zi devii din ce in ce mai bun in toate privintele. Mintea ta si corpul tau sun tuna. Reusesti sa duci lucrurile la bun sfarsit. Oamenilor le place de tine. Oamenii au incredere in tine. Oamenii te doresc. Oamenii tin la tine. Tu inspiri respect. Ti se intampla lucruri bune. De cate ori folosesti aceasta tehnica, este ca si cum ai folosi-o de zece mii de ori.

EXCELENTA

Utilizezi inregistrarile subliminale audio desptre puterea mintii pentru a-ti crea noi obiceiuri.  Discursul tau despre tine este pozitiv. Detii controlul asupra mintii tale si asupra corpului tau. Astazi gandesti si vorbesti cu si despre succes. Faci lucruri care sunt cu adevarat bune pentru tine. Respecti si te supui legii. Obiceiurile tale iti imbunatatesc calitatea vietii.  Esti calm, autodisciplinat si relaxat. Tu alegi modul in care te relationezi cu ceilalti. Iti respecti angajamentele facute. Plamanii tai sunt puri si curati. Consumi numai alimente sanatoase. Manaci doara tunci cand iti este foame.  Ai parte de odihna suficienta.  Practici obiceiuri sanatoase. Viata ta este in ordine si in armonie. Nivelul ridicat al stimei de sine te avantajeaza. Stilul tau de viata este un exemplu pozitiv. Esti un maestru in simularea succesului. Rutinele tale zilnice sunt positive. In viata ai obiceiul de a castiga. Poti sa razi de tine atunci cand este cazul. Inveti si practice noi deprinderi in fiecare zi. Asculti discursuri positive in  fiecare zi. Te tratezi cu dragoste si respect. Esti organizat si detii controlul asupra vietii tale. Esti un buna scultator. Itotdeauna areti preocupare pozitva, autentica fata de ceilalti. Iti faci timp in fiecare zi ca sa iti vizualizezi scopurile. Iti place sa zambesti si zambesti mult. Pe zi ce trece ai o siguranta financiara din ce in ce mai mare. Te incadrezi cu usurinta in bugetul pe care il ai. Iti faci timp in fiecare zi pentru a te relaxa.  Iti faci timp in fiecare zi ca sa te joci. Te concentrezi asupra scopurilor tale importante.  Cumperi doar produse care sunt bune pentru tine.  Cand faci promisiuni, le respecti. Consumi alimente si bauturi cu moderatie. Dai tot ce ai mai bun din tine in toate privintele. Iti tratezi corpul cu grija si respect. Esti un model excellent de urmat pentru ceilalti. Cand te decizi sa faci ceva, realizezi acel lucru.  Obiceiurile tale imbunatatesc viata celorlalti. Obiceiurile tale iti imbinatatesc viata in mod continuu. De cate ori folosesti aceasta tehnica, este ca si cum ai folosi-o de zece mii de ori.

STABILIREA SCOPURILOR

Iti asumi in intregime responsabilitatea pentru tine si pentru viata ta. Accepti intreaga responsabilitate pentru alegerile pe care le faci si pentru deciziile pe care le iei. Iti place sa iti stabilesti scopuri in toate ariile vietii tale. Scopurile tale sunt rezonabile si realizabile.  Scopurile tale sunt specifice si masurabile. Iti notezi scopurile pe hartie. Redactezi planuri detaliate pentru realizarea scopurilor tale. Procesul de indeplinire a unui scop este distractiv pentru tine. Iti faci timp in fiecare zi pentru a-ti reinnoi scopurile.  Scopurile tale sunt si cu bataie lunga si cu bataie scurta.  Esti pesistent in urmarirea scopurilor tale. Esti rezonabil in ceea ce priveste responsabilitatile pe care le accepti. Faci munca de calitate in mod repetat. Faci cu usurinta lucruri pe care esti de acord sa le faci. Iti place munca pe care o faci si te pricepi de minune. Pui mare pret pe actiune. Esti dispus sa risti pentru a reusi. Inveti din provocari. Te bucuri de viata dupa munca si la sfarsit de saptamana. Te reincarci in timpul tau liber. Te pricepi la a gasi solutii. Fiecare experienta te ajuta sa inveti sis a cresti. Solutiile iti apar cu usrinta. Ai o atitudine excelenta referitoare la munca ta. Iti face placere sa mergi la munca in fiecare zi. Astepti cu nerabdare sa duci proiectele la bun sfarsit. Te pricepi sa delegi atunci cand este cazul. Ii ajuti pe altii si ei te ajuta pe tine.  Esti recunoscator fata de cei care te ajuta. Le permiti altira sa isi accepte responsabilitatile. Ai multe talente si le utilizezi cu succes. Te focalizezi pe punctele tale tari, pe realizarile tale si pe scopurile tale. Atragi oportunitati pozitive.  Iti face placere sa iti programezi mintea in mod pozitiv in fiecare zi.  Concentrarea ta este focalizata. Orizontul tau creste constant. In fiecare zi iti hranesti si iti imbunatatesti mintea. Iti place sa citesti sis a asculti pentru a-ti imbunatati cunoasterea.  Viat ata este intr-un echilibru perfect. De cate ori folosesti aceasta tehnica, este ca si cum ai folosi-o de zece mii de ori.

 

 


[1]               Kalsi, Mo – Non-masked Subliminals, https://plus.google.com/108300890249239780234/posts

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Creierul si programarea neurolingvistica: constient versus inconstient

“Inconstientul este, in mare masura, scriitorul destinului nostru” (OPRE, Adrian – Inconstientul cognitiv. Perceptie subliminala...

Închide