Strictprest, sa ramana daca vrea in Floresti. Sedinta CL Floresti de indata !

 

Am trait sub era Quatro Eco Salub multa mizerie si multa delasare. Aproape 6 luni in care, firma si-a batut joc de Floresti. In care ne-a adus la nebunie cu gunoaiele, cu mizeria, neglijenta si neputinta. Singur Florin Otrocol a incercat sa salveze aceasta firma, dar ce este imposibil pentru un manager de mare tinuta, care si-a riscat propria cariera si nume personal, ramane un fenomen imposibil.

Din iarna de pomina, am avut in Strictprest firma care a ridicat deseurile matematic. Ceea ce a facut Jenucu Veres, in Strictprest, e o organizare de care si domnul Veres senior ar fi mandru.

Daca nu se va prezenta, astazi, Strict Prest la Floresti, consider ca munca mea, pentru comunitatea floresteana, trebuie sa inceteze. Asa cum am luptat in presa pentru un mediu curat, fara miros, m-am expus impotriva Fany, in strada. Mai mult, voi vinde si voi fara Florestiul.

Am avut multe necazuri in ultimul an. E un moment de rascuce pentru mine, in care consider in mod irevocabil, ca atribuirea salubrizarii unei alte firme care sa ne lase cu gunoiul in drum, este prea mult. Starea mea de sanatate nu este buna.

Daca astazi, la ora 16, voi asista la un vot impotriva unei salubrizari normale a Florestiului, Vocea Clujului nu va mai scrie un cuvant despre Floresti.

Stiti ca nu ma joc ! Am spus de multe ori asta, dar acum o fac !

Pe ordinea de zi este trecut un singur proiect de hotarare:

“Proiect de hotărâre privind demararea unei proceduri de achizitie negociere fără publicare a unui anunţ de intenţie și aprobarea documentației in vederea atribuirii contractului de achizitie publica „Servicii de salubrizare in comuna Floresti constand in: precolectarea, colectarea, transportul si depozitarea deseurilor municipale, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor voluminoase provenite de la populatie, institutii publice si agenti economici, neasimilabile celor menajere (mobilier, deseuri de echipamente electrice si electrocasnice etc.) “

Director Vădean, Diferit : Intr-un an aproximativ, termin centura !

15. 05.2018, ora 9:42 Apel telefonic catre domnul director Vădean, Diferit. Imi rapunde calm, linistit,...

Închide