Stop terorii! Opriti legea carantinării si izolării forțate! Dosar cu 19 milioane de suspecți !

Discurs fulminant al avocatului Dan Chitic la protestul impotriva Legii carantinarii care instituie dictatura medicala: “Este legea care pe toti ne claseaza intr-un singur fel: suspecti… Nu mai avem dreptul sa ramanem in pasivitate, daca nu pentru noi, pentru copiii nostri. Sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie… Iesiti din robie. Este ultima noastra sansa, luptati pentru ea, fiti furiosi!”

Iata un fragment din discursul avocatului Dan Chitic, cuvantarea integrala fiind atasata la finalul articolului:

Asta este legea care pe toti ne claseaza intr-un singur fel: suspecti. In momentul de fata trebuie sa fim constienti ca aceasta lege este cel mai grav atac la ordinea constitutionala si de drept din tara asta. Aceasta lege nu poate fi criticata per puncte, aceasta lege nu poate fi amendata cu virgule si cu cate un cuvintel, cum a facut Opozitia. Aceasta lege trebuie sa fie respinsa. Aceasta lege este sinteza a 30 de ani de colaborationism si un sistem abject de securitate. Au vandut tara si acum ne vand pe noi, si ne vand drepturile noastre. Nu mai avem dreptul sa ramanem in pasivitate, daca nu pentru noi, pentru copiii nostri. Iesiti, fiti furiosi, daca nu pentru voi, pentru ei care nu pot sa fie acum furiosi. Nu va lasati calcati in picioare de o mana de talhari, care sunt aici (n.r. – in cladirea Guvernului) si care au facut averi inimaginabile. E ultima sansa, dragi suspecti, nu vom mai avea alte sanse, nu va mai bazati pe Avocatul Poporului, pe CCR, caci si ei sunt suspecti. Si lor le va fi frica de maine, si lor le va fi frica de maine. Acum noi trebuie sa spunem, fiecare in parte: stop terorii! Opriti legea!

Opriti legea care ne transforma pe toti in suspecti, care ne pune la cheremul unui medicut, care va primi ordine in plic de la securistul de serviciu, si care ne va duce pe fiecare dintre noi – care e incomod, care are o afacere incomoda, care are o pozitie incomoda sau care are doar un job care e dorit de fiul unui securist – in izolare. Avem obligatia sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie. (…) Nu mai exista Opozitie, exista doar puterea banului si a Securitatii care dicteaza, care ii controleaza pe toti. Iesiti din robie. Este ultima noastra sansa, luptati pentru ea, fiti furiosi!

Sursa : luju.ro

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ce se va întâmpla cu cei care îndrăznesc să încalce codul medical de la Nürnberg ?

După încheierea Celui de-al Doilea Război Mondial s-au constatat abuzuri nemaiîntâlnite ale unor medici nazişti...

Închide