OPRITI PRIMIREA REFUGIATILOR PE TERITORIUL ROMANIEI !!!

53

Cotele obligatorii de imigranți ne pot aduce în același pericol în care se află acum Franța și alte state occidentale. O parte din teroriștii ce au tras în civili la Paris au venit cu valul de refugiați, intrând în Europa prin Grecia. România trebuie să se ferească de asemenea pericole, tocmai de aceea nu trebuie să acceptăm imigranți” a declarat Constantin Nechita, liderul Noii Drepte București pentru NapocaNews.

Noua Dreapta a avut dreptate, evenimentele din inima Europei demonstrand inca o data, ca cerem protectie pentru cetatenii romani, nici vorba de nuante extremiste.

nd3explozie-burxelles

Tinand cont de atentatele din inima UE, soldate cu 23 morti, 35 de raniti, pe aeroportul din Bruexelles si de la statia de metrou Schuman, de starea de panica generate de teroristii musulmani, Noua Dreapta, prin comitetul de initiativa Floresti cere Guvernului Romaniei si Presedintelui Romaniei :

COMUNICAT

  1.  Respectarea articolului 3, alin. 4, din Constitutia Romaniei, care prevede că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.
  2. Expulzarea tuturor imigrantilor musulmani si inchiderea definitiva a granitelor Romaniei, pentru refugiati musulmani,  prin intarirea controlului la frontiera folosind forte MAPN, MAI.
  3. Inchiderea taberei de refugiati din judetul Timis. Expulzarea de urgenta a refugiatilor.
  4. Ridicarea nivelului de alerta terorista.
  5. Convocarea de urgenta a CSAT, luarea unei decizii de interzicere prin lege, sau ordonanta de urgenta, privind primirea de emigranti pe teritoriul Romaniei.
  6. Cerem intarirea controalelor la frontiera Romaniei.
  7. Solidaritate si reactie de sprijin pentru cetatenii belgieni.
  8. Situatiile extreme necesita masuri extreme. Cerem atributii sporite pentru SRI, SIE in problema sigurantei nationale.
  9. Atentionarea ferma a tuturor liderilor europeni, care promoveaza migratia, asupra faptului ca isi expun proprii cetateni, facand jocurile celor care finanteaza organizatiile teroriste.
  10. Respectarea cetateanului roman, prin asigurarea unui nivel de trai a unui asistat social, macar la nivelul de ajutor material a unui refugiat, pentru combaterea discrimarii.

ing. Horia- Eugen Cristea

 

Subscribe To Our Newsletter

Morar s-a chinuit degeaba. Justitia decide pe banda rulanta pastrarea interceptarilor SRI in dosare

Adio retroactivitate. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să păstreze interceptările realizate cu...

Închide