Stop politicului, nu mai suportam, e vremea schimbarii !(PE)

Nu mai vrem sa suportam mafia politica. #C0lectiv, a demonstrat ceva. Spiritul exista in Cluj-Napoca. Posibil sa-l reactivam. Politicienii ne-au inselat timp de 25 ani. Singurul lucru de care se tem e strada. Acolo a cazut guvenul Boc si Ponta. Doare ? Iar din strada, candva va veni un mesaj pertinent, care nu se mai poate ignora.

D.O.C. pune punctul pe i. Avem nevoie sa dispara mafiile transpartinice care gatuie Romania. Castigam mai prost de 8 ori ca nemtii, la aceleasi preturi. Suntem „facuti” zilnic de mafiile de  interese, imbolnaviti in spitale, ne mor parintii cu zilele. Blondele puterii, cum spune hip-hopul romanesc, castiga teren in fata omeniei si a inteligentei.

Presa, daca vrea sa fie independenta, e „halita” urgent. Nu ai voie sa ai prieteni, trebuie sa raspunzi la comenzi. Daca ai un prieten in PNL, te injura PSD. Daca chiar crezi in unul apolitic, incearca sa te execute toti. Fara sa se gandeasca, la faptul ca am studiat Tehnologia Informatiei. Si chiar o folosesc la greu. Servesc doar Romania, nu va este clar ?

Contraselectia sufoca zilnic, ca moartea care vine sa iti ia ultimul ban, viu sau mort. Iti platesti asigurare de viata si medicala,  ca sa mori. Romania, trezeste-te ! Clujule, trezeste-te ! Ia-ti un independent, un om care nu raspunde la comenzi politice. Clujule , fii independent ! Alege un primar independent.

Iti spune omul care pana a fost inlaturat a fost ales sa conduca miscarile de strada din 4,5 partial 6 noiembrie. Cei care  ati fost acolo, stiti asta.  Care nu ati fost, intrebati-i daca am cerut cuiva ceva pentru mine. Am ramas ziarist, nu candidez, sprijin oamenii care merita. Legat de restul, dincolo nu duc nimic. Deci nu am nevoie de nimic de la voi. Si in orice moment, vorba mea poate deveni mai dura ca laserul. Cativa, ati experimentat asta.

Va provoc sa-mi faceti fata, cei care aruncati cu noroi. Din noroiul vostru, alchimizat, voi deschide ochii oamenilor. Un om care nu are ce pierde este tot ceea ce  NU va doriti sa aveti in fata. De maine, incepem. Pana atunci, va inspira un rapper, D.O.C.