20/10/2020

STOP JOC, UNGARIA ! GAME STOP, Magyarország!

steag

Incep usor sa ma satur de propaganda ruso-maghiara. Avertizez in absenta declaratiei unui oficial roman Ungaria  sa inceteze cu atacurile la adresa unitatii nationale a Romaniei. Solicit Rusiei sa aiba grija de nivelul de trai al cetatenilor sai.

De la mitingul din 4 noiembrie am „citit” propaganda ungara, in strada. Am blocat-o de atunci, pana cand au inceput atacurile pe facebook si ulterior in piata. Nu mi-e frica de masti sau de realitate. Sunt omul strazii, care nu se teme de niste nebuni care vor sa distruga o tara pentru niste pozitii sau bani.

Nu cred ca e bine sa continuati provocarea, ca nu tine, tovarasi.

In 48 de ore se pot aduna 20.000 de clujeni, romani patrioti in suflet. Informam autoritatile si pe domnul  Emil Boc. Dar atunci, nu mai negociem. Va explicam romaneste ca Transilvania nu este subiect de negociere.

Chiar daca va trebui sa va explicam pana intelegeti.

Acest articol nu este indreptat impotriva cetatenilor romani de nationalitate maghiara care respecta Constitutia Romaniei. Nici impotriva cetatenilor unguri care isi vad de sarbatori si de probleme cotidiene.

Vom stopa orice manifestatie impotriva Statului Unitar Roman. Am depus un juramant militar :

Eu, cetăţean al  României, intrând în rândul forţelor armate, jur să fiu devotat poporului , patriei mele şi conducerii de stat al României.
Jur să-mi însuşesc temeinic toate cunoştinţele mele, pentru a fi un bun militar al Forţelor Armate ale României.
Jur să fiu luptător dârz, cinstit, curajos, disciplinat şi vigilent, să păstrez cu stricteţe secretul militar şi de stat, să păzesc cu grijă avutul militar şi obştesc, să execut fără şovăire prevederile regulamentelor militare şi ordinele comandanţilor şi şefilor mei.
Jur să urăsc din adâncul fiinţei mele pe toţi duşmanii patriei şi ai poporului.
Jur să fiu gata oricând să lupt pentru apărarea patriei mele,  România, şi ca militar al Forţelor Armate ale  României să lupt cu toată dârzenia şi priceperea, neprecupeţind sângele şi viaţa mea, pentru dobândirea victoriei depline asupra duşmanilor.
Dacă voi călca jurământul meu, să mă lovească pedeapsa aspră a legii  României şi să-mi atrag ura şi dispreţul oamenilor.
Mă leg să îndeplinesc întocmai jurământul meu, pentru libertatea şi fericirea patriei şi a poporului.
N.R. Este juramantul din 1985, putin adaptat, in sensul ca acum nu vorbim de RSR ci de Romania. In rest, ramane valabil.

 

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Totul pentru salvarea lui Sova, chiar si sedinte solemne. Tariceanu „se jura ca nu fura”

Ca Tariceanu a devenit cel mai fervent aparator al suspectilor de coruptie dar doar din...

Închide