STOP BOC !

Martie 2011 cred. Am protestat de unul singur impotriva lui Emil Boc, intervievat fiind de Soica de la Stiri de Cluj, legat de problema Emil Boc.

Consider ca este necesar ca acest domn sa plece, cat mai curand pentru binele crestinesc al romanilor. Pentru ca suntem, intr-un moment de iertare, il iertam cu conditia sa plece. In caz contrar il vom obliga sa plece datorita modului in care a guvernat Romania, in care a generat un genocid cultural, economic si a generat emigrari in masa. A facut ce nu a facut nimeni in Romania in 20 de ani. A distrus o tara. Punct!„, a spus Horia Eugen Cristea.

As vrea sa ii dau acest tricou, poate ca il sensibilizez, desi nu cred. Dar poate totusi ma gandesc ca e clujean, poate ca vede ca e de la un alt clujean, desi, de fapt, Boc nu e clujean. Eu sunt clujean, iar el este nascut la Rachitele„, a mai spus protestatarul.

Sincer sa fiu energiile dansului nu imi fac placere. Ca arata, vreau sa ii daruiesc tricoul printr-un consilier sau printr-un bodyguard, pentru ca vad ca are foarte multi„, a mai spus Cristea.

Inginerul de calculatoare il acuza pe Boc ca a distrus firmele romanesti si a deschis larg portile pentru cele straine. „Eu sunt inginer de calculator, adica unul din romanii, pe care domnul Boc prin politicile sale macro-economice de o inteligenta aparte, ii obliga sa lucreze pentru strainatate. Ii multumim din inima! Pe vremuri multumeam din inima partidului, poate ca trebuie sa reluam scena. Vedeti ca istoria se repeta, dar trebuie sa fim atenti si cum se repeta„, a mai spus Cristea.

Asmutirea unui ofiter SPP asupra mea nu a avut efectul scontat. 2 luni am fost cautat de 2 tovarasi cu insigna. Inclusiv la administratorul blocului.Am simtit ca Boc este un simplu comunist provenit ca si Ioan Rus din UASCR. Cu care de altfel, se pare ca a avut o legatura interesanta, in dosarul Microsoft.

”Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea”, arăta Emil Boc pentru EVZ.ro în octombrie 2014. S-a dezis intocmai lui Iuda de ea de nu raspunde la telefon ?

Intamplarea face ca sunt inginer IT. Am lucrat in Bayern pentru o firma subcontractoare Siemens-Nixdorf. Si nu sunt deloc impresionabil. Am „scoala germana” in spate.

Acum se pare ca Emil Boc va ajunge la DNA. ”Din probatoriul testimonial rezultă că pentru promovarea hotărârii de guvern nr. 460/2009 şi alocarea bugetului necesar, inculpatul Gabriel Sandu a beneficiat de susţinerea ministrului Udrea Elena Gabriela, a primului ministru Emil Boc”

In viata nu sapa groapa altuia, ca exista posibilitatea cel putin teoretica sa te impiedici si sa cazi tu in ea, Emile !

 

Subscribe To Our Newsletter

Viziunea Horia Sulea asupra crizei militare din 11 februarie

Suntem in pragul razboiului. Rusia se pregateste sa atace Lituania, Letonia si Ucraina. Putin in...

Închide