STOP BOC ! spuneam în 2011, dar Sile Pușcaș chiar o face !

STOP BOC ! spuneam în 2010, dar Sile Pușcaș chiar o face !

 

Sile Pușcaș face istorie la Curtea de Apel Oradea. O Curte de Apel extrem de curată. În care contează probele, mai mult ca orice altceva. „Conform unor surse, primarul Emil Boc a făcut o criză de nervi vineri la Primăria Cluj-Napoca, în momentul în care a aflat vestea de la Oradea. Problema mare este acum că Primăria trebuie să îi achite lui Sile Pușcaș 2.243.217 euro pentru teren, dar plata este penală, deoarece Primăria nu va putea justifica de ce a achitat acești bani pentru un teren care este cu cântec.” -arată Horea Șoica pentru Știri de Cluj.  

Curtea de Apel Oradea :

Nr. unic (nr. format vechi) : 2639/83/2019
Data inregistrarii 29.03.2021
Data ultimei modificari: 01.04.2022
Sectie: Secţia de contencios administrativ şi fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: anulare act administrativ HCL nr. 554/2019 CL CLUJ
Stadiu procesual: Recurs

 

Părţi

Nume Calitate parte
SC FLORISAL SA Recurent Reclamant
UAT MUNICIPIUL CLUJ NAPOCA Intimat Pârât
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CLUJ NAPOCA Intimat Pârât

Admite recursul declarat de recurenta-reclamantă SC Florisal SA, în contradictoriu cu intimaţii-pârâţi Consiliul Local al Municipiului Cluj Napoca şi UAT Municipiul Cluj Napoca, împotriva sentinţei nr. 8/CA din 12.01.2021 pronunţată de Tribunalul Satu Mare pe care o casează cu trimitere pentru o nouă judecare la aceea?i instan?ă ţinând cont de considerentele prezentei decizii. Cheltuielile de judecată vor fi avute în vedere la rejudecarea cauzei. Definitivă. Pronunţată prin grefă azi, 01.04.2022.
Document: Hotarâre  243/2022  01.04.2022

25 martie 2011 același Horea Șoica,  pentru Stiri de Cluj. 

Un clujean, inginer de calculatoare, a tinut sa ii dea cadou lui Emil Boc un tricou pe care a inscriptionat mesajul „Stop Boc!”. Horia Eugen Cristea ii cere premierului sa isi dea demisia, pentru ca a facut destul rau tarii.

Consider ca este necesar ca acest domn sa plece, cat mai curand pentru binele crestinesc al romanilor. Pentru ca suntem, intr-un moment de iertare, il iertam cu conditia sa plece. In caz contrar il vom obliga sa plece datorita modului in care a guvernat Romania, in care a generat un genocid cultural, economic si a generat emigrari in masa. A facut ce nu a facut nimeni in Romania in 20 de ani. A distrus o tara. Punct!„, a spus Horia Eugen Cristea.

As vrea sa ii dau acest tricou, poate ca il sensibilizez, desi nu cred. Dar poate totusi ma gandesc ca e clujean, poate ca vede ca e de la un alt clujean, desi, de fapt, Boc nu e clujean. Eu sunt clujean, iar el este nascut la Rachitele„, a mai spus protestatarul.

Sincer sa fiu energiile dansului nu imi fac placere. Ca arata, vreau sa ii daruiesc tricoul printr-un consilier sau printr-un bodyguard, pentru ca vad ca are foarte multi„, a mai spus Cristea.

Inginerul de calculatoare il acuza pe Boc ca a distrus firmele romanesti si a deschis larg portile pentru cele straine. „Eu sunt inginer de calculator, adica unul din romanii, pe care domnul Boc prin politicile sale macro-economice de o inteligenta aparte, ii obliga sa lucreze pentru strainatate. Ii multumim din inima! Pe vremuri multumeam din inima partidului, poate ca trebuie sa reluam scena. Vedeti ca istoria se repeta, dar trebuie sa fim atenti si cum se repeta„, a mai spus Cristea.

 

In scena si-au facut aparitia rapid ofiterii SPP care l-au „sfatuit” pe protestatar ca e mai bine sa isi ascunda tricoul si sa plece. Jandarmii l-au legitimat si dupa un schimb de replici cu acestia Horia Eugen Cristea a plecat din Piata Avram Iancu.

 

Acesta nu a fost singurul incident de la ceremonia de intronizare a noului Mitropolit al Clujului, IPS Andrei Andreicut. Dupa terminarea festivitatilor un barbat a strigat dupa Emil Boc, care se indrepta spre masina oficiala: „Ati infometat poporul, domnule prim ministru!”.

 

N.R. Suntem datori să mergem înainte, dar să nu uităm niciodată istoria.

 

 

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Blitzkrieg în PNL. Dăncilă îi face loc lui Câțu la BNR ? Boc președinte ?

Blitzkrieg în PNL. Dăncilă îi face loc lui Câțu la BNR ? Boc președinte ?

Închide