Spitalul de Recuperare Cluj-Napoca, dotat cu noi echipamente medicale

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a intrat în posesia a 33 de echipamente medicale, achiziționate din fondul Consiliului Județean Cluj. Valoarea achiziției se ridică la 6.500.000 de lei, conform celor declarate de către oficiali.

Printre aparaturile și echipamentele medicale care au ajuns la Spitalul de Recuperare se numără mese de operație, defibrilatoare automate, aparat de terapie cu unde electromagnetice, sistem computerizat de recuperare cardiacă, două aparate EKG cu 12 canale, lămpi scialitice cu led, monitoare pentru funcții vitale, o combină frigorifică și un elevator, dar și o serie de echipamente necesare pentru buna funcționare a Laboratorului Explorări Cardiovasculare a secției Neurologie 2 și a blocului alimentar, informează Biroul de Presă.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, a declarat: ,,continuăm investițiile în sănătate, în aparatură ultramodernă menită să salveze cât mai multe vieți și să redea cât mai multor pacienți sănătatea și șansa la o viață normală”.

 

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Academia Națională de Muzică ,,Gheorghe Dima” își va schimba locația

  Academia Națională de Muzică "Gheorghe Dima" va investi în construcția unui campus universitar care...

Închide