Spirala yang la Costinesti

china-buddha-statues-2

Am recunoscut ca fac parte din presa. Stiam ca in fata acestor oameni, presa nu reprezinta o referinta. M-am inselat. A venit d-l Cojocaru, purtatorul de cuvant in relatia cu presa. Politete desavarsita. Limbaj elevat. Sunt insotit in locul unde are loc spirala. Mi se explica ca e o spirala Yang. Participa barbatii doar. 

Inteleg ca au loc vindecari instantanee uneori, datorita schimbului energetic intens. Totul depinde cat te implici, cata concentrare pasiva poti dezvolta. Asa apar si salturile cuantice, in drumul spre iluminare.

Sirurile sunt formate din 12 barbati, reprezentanti ai celor 12 semne zodiacale. Muzica este deosebita, sunetul coboara parca din cer si imi mangaie sufletul, patrunzand ca si vara in locurile de care ma tem din mine.

S-a terminat.Aud dialect argentinian, in alta parte se vorbeste engleza. Vad doi nemti, langa alti doi care vin tocmai din Ierusalem.

O disciplina care seamana cu cea din armata, dar liber consimtita. Plec uimit, fericit, zambind fara sa stiu de ce. Muzica se impleteste cu vuietul marii, realizand un concert unic. Da, asta este Romania.

Aici e locul unde ma simt acasa. Multumesc !

Subscribe To Our Newsletter

Afacerea Teren Floresti si Mafia de la Cluj

Acum o săptămână, DNA a început urmărirea penală în ceea ce îl priveşte pe senatorul...

Închide